Power quality analyzer

De PCD1.P1001-netanalyzer is een compacte power quality analyzer. Hiermee kan de kwaliteit van het elektriciteitsnet volledig worden bewaakt.

Power quality analyzers worden gebruikt om uitval van apparaten of systemen door een slechte netwerkkwaliteit te voorkomen. Toepassingsgebieden zijn datacentra, industriële omgevingen of geautomatiseerde productielijnen.  

Met de meetmogelijkheden die de PCD1.P1001 biedt, kunnen alle storingen met cyclische/eventgeoriënteerde gegevensregistratie worden geanalyseerd. Als een meetwaarde zich buiten de ingestelde grenswaarden bevindt, wordt er automatisch een melding afgegeven. Ledindicatoren geven informatie over de status van het netwerk en de status van de in- en uitgangen, zodat storingsmeldingen in één oogopslag herkenbaar zijn. Een geïntegreerde staafdiagramweergave geeft bovendien de totale belasting op het apparaat weer.

De PCD1.P1001 kan dankzij de compacte bouwvorm zowel in hele kleine ruimten als in subverdeelkasten conform DIN 43880 worden geïnstalleerd. Dankzij het geïntegreerde LCD-scherm van 1,9 inch met achtergrondverlichting kunnen meetwaarden rechtstreeks op het apparaat worden afgelezen. De toetsen op de power quality analyzer bieden toegang tot de meetwaarden of de menunavigatie.

Met de moderne push-in-klemmen kan de bedrading van het digitale deel van de analyzer snel en efficiënt zonder gereedschap worden gerealiseerd. Ook de programmering gaat heel snel dankzij de voor de E-Line ontwikkelde FBox-bibliotheken en de Saia PG5 Web Editor Templates.