Ook Media Markt daagt startups uit

Media Markt zoekt startups met creatieve ideeën en oplossingen voor de ultieme customer experience of innovatieve producten die kunnen worden toegevoegd aan het assortiment. In samenwerking met Get in the Ring daagt de elektronicaketen startups uit die zich bezighouden met augmented reality, virtual reality of artificial intelligence. Deelnemende startups uit de Benelux en het Verenigd Koninkrijk krijgen de kans om bij Media Markt een pilot project te starten. De winnaar krijgt een wildcard voor Spacelab: de wereldwijde accelerator van Media Markt in München.

De techindustrie voor consumentenelektronica verandert continu. Innovatie is daarom een vereiste voor succes. Media Markt werkt nauw samen met startups in zowel lokale pilots als de wereldwijde Spacelab accelerator. Volgens Dennis Hooijmans, COO va Media Markt – Saturn Holding Nederland en actief betrokken bij de startup challenge, is Media Markt de ultieme partner voor startups in consumententechnologie.

"Het ondernemerschap en innovatie zit in ons DNA. Dit zorgt ervoor dat wij ons vertrouwd voelen met startups. Bij Media Markt doen we er alles aan om de beleving van onze klanten te optimaliseren. We zijn ervan overtuigd dat creatieve startups daar een belangrijke bijdrage in kunnen leveren. Andersom geven we startups graag de kans om te profiteren van de kracht en schaalgrootte van onze formule," aldus Hooijmans.

Hoe werkt de Challenge?

Startups kunnen meer informatie vinden en zich aanmelden via www.getinthering.co/mediamarkt. De deadline voor aanmelden is 24 oktober. De zes beste startups zijn op 3 november welkom op het Nederlandse hoofdkantoor van Media Markt in Rotterdam. Zij kunnen daar hun oplossingen pitchen voor het bestuur van Media Markt Nederland.

Get in the Ring Challenges

De Get in the Ring Foundation daagt startups wereldwijd uit om bestaande oplossingen toe te passen op de innovatie-uitdagingen en doelen van corporates, de publieke sector en NGO’s. Met deze Challenges heeft de foundation het doel om formele partnerschappen te sluiten, waarbinnen zowel zaken worden gedaan als impact wordt gecreëerd.

www.getinthering.co/challenges.