VDL Groep neemt Rena Electronica over

VDL Groep heeft Rena Electronica in Zundert overgenomen. Rena Electronica ontwikkelt en produceert elektronica voor onder andere Led-producten. VDL ziet vooral synergievoordelen met VDL TBP Electronics, dat pcba’s assembleert.

machine test een geassembleerde pcba (printed circuit board assembly)
Op een machine bij VDL TBP Electronics wordt een geassembleerde pcba getest.

Rena Electronica heeft een omzet van 12 miljoen euro en telt 50 medewerkers. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in capaciteitsuitbreiding en heeft ruimte voor verdere groei. VDL TBP Electronics, dat beschikt over 170 medewerkers en een jaaromzet boekt van 50 miljoen euro, loopt vanwege de beschikbare capaciteit tegen de grenzen van de groei aan. Met het toevoegen van het vakmanschap en het hoogwaardige machinepark van Rena voorziet VDL een significante vergroting van de productiecapaciteit op het gebied van de hoogwaardige elektronica waardoor de gewenste capaciteitsuitbreiding kan worden gerealiseerd.

President-directeur Willem van der Leegte van VDL Groep: “Wij hebben de ambitie om een one-stop-shop-industriële partner te zijn. Naast onze competenties op het gebied van mechanica en software hebben wij met VDL TBP Electronics in onze gelederen een flinke stap voorwaarts gezet op het gebied van elektronica. Met de vakkundige medewerkers en het hoogwaardige machinepark van Rena Electronica erbij vergroten we onze productiecapaciteit verder waardoor we nog beter aan de toenemende vraag van onze klanten kunnen voldoen.”

“Door onderdeel te worden van VDL Groep kunnen we samen verder groeien in innovatieve oplossingen met toegevoegde waarde”, zegt Jochem Winkelman, directeur van Rena Electronica. “Deze overname zorgt voor continuïteit op de lange termijn voor onze klanten en medewerkers.”

Contactgegevens
AdresVlakbodem 10
Postcode en plaats
3247 CP Dirksland
Meer informatieInformatie aanvragen
Contactgegevens
AdresDe Ambachten 12
Postcode en plaats
4881 XZ Zundert
Telefoon076-5995995
E-mail
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *