EO

Elektro-Data

 

Elektro-Data is al meer dan 30 jaar hét technisch magazine over producten en toepassingen in de industriële elektronica en industriële automatisering en energietechniek.
Het magazine is ingedeeld in vaste rubrieken en per rubriek biedt het een mix van technische artikelen en productinformatie.
De vaste rubrieken zijn:

  • Industriële elektronica
  • Industriële automatisering
  • Installatie & energietechniek
  • Testen & Meten
  • Industriële IoT.

 

Doelgroep

Elektro-Data richt zich op elektronici, technische automatiseerders, elektrotechnici, industriële installateurs, LED verlichtingsdeskundigen en aandrijftechnici.
Zij hebben te maken met het ontwerpen, fabriceren, toepassen of onderhouden van productiemiddelen en zijn werkzaam binnen de machine- en apparatenbouw, procesindustrie, elektronica-industrie, chemische industrie, elektrotechnische industrie, LED verlichtings-industrie, metaalindustrie en ingenieursinstallatiebureaus.

 

EED-2016-inkijklektro-Data e-zine

U kunt Elektro-Data gratis ontvangen als digitaal magazine. Schrijf u in en ontvang een e-mail wanneer de nieuwste editie online beschikbaar is met een link naar het magazine.
Elektro-Data e-zine is makkelijk bladerbaar en heeft als extra voordeel, dat u rechtstreeks met adverteerders in contact kunt komen, door op de advertentie te klikken.  

 

 

LEES HET MAGAZINE

 

 

 

   

 

 

 

Liever een papieren editie?
Dat kan natuurlijk ook. U kunt direct een abonnement afsluiten, of een proefnummer aanvragen.

- Jaarabonnement afsluiten  

- Proefnummer aanvragen 

 

 

 

Adverteren in Elektro-Data

Elektro Data LogoKlanten en prospects binnen de industriële automatisering bereiken? 

 

Lees meer over de verschillende advertentiemogelijkheden.

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Webshop

webshop