TechAward 2022 op WoTS

In aanloop naar de World of Technology & Science 2022 kan iedereen zijn stem uitbrengen op de meest nieuwe en innovatieve producten of technologieën. Exposanten hebben voor de TechAward 2022 hun meest interessante innovaties ingestuurd, verdeeld in vier categorieën: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives en World of Electronics. Nieuw tijdens WoTS 2022 is een speciale TechAward voor de meest duurzame innovatie: de Green TechAward.

Tot en met 31 augustus 2022 kan er gestemd worden. Daarnaast beoordeelt een vakkundige jury de innovaties. Op basis van de bezoekersstemmen en het juryrapport worden de vier genomineerden per categorie bepaald en mogen zij hun innovatie op de beursvloer presenteren.

De genomineerden presenteren hun innovatie op de beursvloer in een TechAward gallerij. De genomineerde producten en diensten worden op een pilaar van vaste afmetingen getoond. Tijdens de beurs op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op de innovatie die volgens hen alles in zich heeft om de TechAward in de wacht te slepen. Aan het einde van de beursweek maakt de organisatie de winnaars per categorie bekend.

Green TechAward

Op de WoTS 2022 wordt voor het eerst een Green TechAward uitgereikt. De exposant die kan aantonen dat zijn innovatie een aantoonbare positieve bijdrage levert aan duurzaamheid maakt kans op deze award.

Bekijk hier alle inzendingen en breng je stem uit:

World of Automation

World of Electronics

World of Motion & Drives

World of Laboratory

Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. De integratie van kwaliteiten is van cruciaal belang voor de bezoekers. De exposanten en de betrokken branches krijgen elk hun eigen identiteit in vijf onderscheidende werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing.

Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Drie beurzen

WoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kennen een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers. Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *