Sjoerd van Schaick commercieel directeur en country-manager LAPP Benelux

Lapp Benelux heeft een nieuwe commercieel directeur: Sjoerd van Schaick. Hij wil het marktaandeel vergroten me het oog op “strategische en structurele uitdagingen voor de toekomst”.

“De markt is voortdurend aan verandering onderhevig, dus we moeten onze positie in de markt zeker stellen door te investeren in onze klanten. Hoe kunnen we de uitdagingen van onze klanten beter begrijpen om hen te helpen de juiste oplossingen te vinden,” zegt Van Schaik. “Naast de mogelijkheid voor onze klanten om via onze online kanalen te bestellen, is het van groot belang hen te ondersteunen met op maat gemaakte diensten, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.”

Van Schaick heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Tilburg en een Executive MBA aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit in Rotterdam. In het afgelopen decennium heeft Sjoerd verkoop- en verkoopmanagementrollen vervuld op het gebied van connectiviteit. Enkele van Sjoerd’s eerdere functies zijn onder andere verkoopdirecteur Global Accounts EMEA & APAC voor Wesco en Channel & Business Development-manager EMEA voor Belden.

Contactgegevens
Postbus
Postbus 74
5580 AB WAALRE
AdresVan Dijklaan 16
Postcode en plaats
5581 WG Waalre
Telefoon040-2285000
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *