Schneider Electric start Sustainability School voor het bedrijfsleven

Schneider Electric kondigt aan dat bedrijven zich vanaf vandaag kunnen inschrijven voor zijn Sustainability School. Het gratis digitale platform biedt interactieve cursussen voor bedrijven die hun duurzaamheidsprestaties willen verbeteren.

Met elektrificatie en digitalisatie als kern van het programma wil Schneider partners ondersteunen bij het versnellen van klimaatacties.

Omdat mkb-organisaties vaak niet de kennis en middelen hebben om klimaatdoelstellingen vast te stellen, effecten te meten, vooruitgang te benchmarken en hierover te rapporteren, is een uitgebreid trainingsplatform ontworpen om hen te ondersteunen bij de start van hun decarbonisatieproces. In drie hoofdstukken wordt een reeks onderwerpen behandeld, van energie-efficiëntie en hernieuwbare energie tot de circulaire economie en duurzaam vervoer:

Hoofdstuk 1: Understanding sustainability and the risks involved

In het eerste hoofdstuk leren de deelnemers de basisprincipes van duurzaamheid, inclusief de wetenschap en het jargon erachter en waarom het voor bedrijven cruciaal is om ESG-factoren serieus te nemen.

Hoofdstuk 2: Discover how to take sustainable action as a company

Het tweede hoofdstuk gaat over hoe bedrijven een decarbonisatiestrategie kunnen ontwikkelen, inclusief informatie over eenvoudig te implementeren instrumenten die ze kunnen ondersteunen bij het decarboniseren van hun eigen activiteiten en die van hun klanten.

Hoofdstuk 3: Leverage sustainable skills to increase business opportunities

Het derde hoofdstuk geeft een samenvatting van de belangrijkste kennis en tools die tijdens het programma zijn geleerd – van energie-efficiëntie tot decarbonisatie – om de deelnemers te helpen de theorie in praktijk te brengen.

Contactgegevens
AdresBeemdstraat 42
Postcode en plaats
5652 AB Eindhoven
Telefoon040-2350710
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *