Major Electronics koopt Viscom 3D AOI Machine

Als producent van PCB assemblages in grote en kleine series, streeft Major Electronics naar kwaliteit. Een nieuwe tool is een Viscom 3D Automatische Optische Inspectie machine.

Douwe Rienstra, Klaas Schaper, Tom Van Tongelen bij de machine
vlnr Douwe Rienstra, Klaas Schaper, Tom Van Tongelen

“Onze huidige  AOI machine was aan vervanging toe en we hadden duidelijke criteria waaraan onze nieuwe machine moest voldoen”, geven Klaas Schaper en Douwe Rienstra als directie van Major Electronics aan als belangrijkste uitgangspunt voor deze investering. “Tijdens onze selectieprocedure werden tal van fabrikanten bezocht en uiteindelijk deden verschillende onderscheidende factoren ons besluiten om Viscom te selecteren. Dit ging dan over kenmerken als de solide en gestructureerde programmatie-opbouw, het gebruiksgemak, overzichtelijke kwalificatie proces, de grote install base en de professionele benadering van zowel Viscom als Smd-Tec.”

Viscom machines worden ontwikkeld en geproduceerd in Hannover (DE). Van de hardware inclusief de bouw van camera’s en X-ray tubes, tot de software structuur die het mogelijk maakt om de programma’s te maken die productiefouten opsporen. Hierdoor worden de machines niet alleen ingezet voor de borging van de kwaliteit, maar tevens ook voor de verbetering van het totale productieproces geeft de directie van Major Electronics aan. “We zetten hiermee ons productievernieuwing proces door en bieden een totaaloplossing voor alle soorten van industrieën en uitdagende producten,” aldus Rienstra . 

Contactgegevens
Adres9de Liniestraat 23 D
Postcode en plaats
3200 Aarschot
Telefoon+32-16-436742
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *