Keysight en Raditeq gaan samenwerken op EMC-testgebied

Keysight Technologies en Raditeq willen een gecombineerde softwareoplossing creëren waarmee autofabrikanten EMC-testprocessen in het laboratorium kunnen vereenvoudigen en versnellen. Dit door de integratie van Pathwave Laboratory Information Management System (LIMS) en EMC test-software RadiMation.

René Dijkstra (Raditeq) en Sven Kopacz (Keysight) ondertekenden de MoU op de vakbeurs EMV’2024.

Met de snelle acceptatie van elektronica is het valideren van de elektromagnetische compatibiliteit (EMC) van systemen en systeemcomponenten een cruciale stap geworden om ervoor te zorgen dat ze goed samenwerken voor de veiligheid en functionaliteit van voertuigen. Fabrikanten hebben intensieve EMC-tests nodig om ervoor te zorgen dat onbedoelde elektromagnetische interferentie (EMI) en elektromagnetische gevoeligheid (EMS) binnen de gespecificeerde limieten blijven en dat elektronische componenten immuun zijn voor interferentie van externe elektromagnetische bronnen. Dit is een complexe taak die slimme en efficiënte EMC-tests vereist, evenals een holistisch beheer van EMC-laboratoriumactiviteiten.

De bedrijven gaan RadiMation Pro EMC, software voor testcontrole en -uitvoering, integreren in PathWave Lab Operations for EMC Test, een laboratoriumbeheerplatform (LIMS) dat EMC-testprojecten op holistische wijze beheert. Deze gecombineerde softwareoplossing moet een optimalisatie en versnelling van de hele laboratoriumworkflow mogelijk maken: van het complete en geautomatiseerde testen van apparatuur onder test (EUT) tot het efficiënte beheer van administratieve taken zoals geautomatiseerde planning en het genereren van testrapporten.

Contactgegevens
AdresVijzelmolenlaan 3
Postcode en plaats
3447 GX Woerden
Telefoon0348-200100
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *