Jubilerend Kolmer elektromotoren is verhuisd

Kolmer Elektromotoren bestaat 40 jaar en heeft een nieuw duurzaam pand gebouwd in Harderwijk.

Eigenaren Kolmer elektromotoren Martijn, Jaco Jerry voor het nieuwe pand

“We realiseerden dit pand omdat we groeien, maar ook om onze processen te optimaliseren. Dit heeft niet alleen voordeel voor onze klanten maar werkt ook prettiger voor onze eigen medewerkers Daarnaast geeft het ruimte om onze belofte ‘Motoren met meerwaarde’ verder te ontwikkelen vertelt Martijn Stoffelsen, algemeen directeur.

Het nieuwe pand is ingericht op efficiency en samenwerking. Het proces van offerte tot levering is efficiënter geworden. De routing van het product is verbeterd maar ook de kwaliteitscontroles in- en uitgaand zijn veel logischer geplaatst. Hierdoor gaat de foutkans naar beneden en komt het de kwaliteit van het product ten goede.

Stoffelsen: “We wilden naar een energiezuinig pand zodat we als partner voor andere bedrijven kunnen voldoen aan de milieu eisen. Zo dragen we bij aan verlaging van de carbon footprint voor de keten. Vaak zeggen we tegen elkaar we moeten de klantvraag proberen te overtreffen. Met dit nieuwe pand zijn we daarmee weer een stukje dichterbij gekomen. Ons magazijnopslag is namelijk 25% groter geworden en biedt daarmee plaats aan zo’n 20 000 elektromotoren, variërend van IEC 56 t/m 355. In combinatie met onze producenten in Europa, waar vanuit ook snel geleverd kan worden, is dit een optimale voorraad. Ook is de nieuwe moderne werkplaats efficiënter ingericht. Bovendien versnelt ons vlaggenschip, de professionele milieuvriendelijke spuitcabine het spuit- en droogproces. Onze snelle offerte- en 24/7 vervangingsservice blijven onveranderd. Dit alles bij elkaar maakt dat we elektromotoren snel en op maat kunnen leveren.”

Het nieuwe adres:
Morsestraat 20
3846 CW Harderwijk
T 0341 369696

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *