Hydrauliektraining.nl: Europa’s eerste e-learning Cetop approved education centre

Hydrauliektraining.nl heeft onlangs het certificaat ‘Cetop-Approved Education Centre Hydraulics Level 3’ gekregen. Daarmee is Hydrauliektraining.nl het eerste online opleidingscentrum in Europa dat zich op het gebied van hydrauliek Cetop -Approved Education Centre mag noemen.

Tags:
Peter Albers van Hydrauliektraining.nl kreeg het certificaat uit handen van Feda-voorzitter Arjan Coppens en auditor Arnaud Witlox van FedAcademie.

De erkenning toont aan dat Hydrauliektraining.nl voldoet aan de Europese normen en kwaliteitseisen die gesteld worden vanuit Cetop, de parapluorganisatie voor hydrauliek en pneumatiek in Europa. Voorafgaand aan een Cetop-erkenning moet een audit plaatsvinden door twee auditors van FedAcademie. Zij beoordelen de veiligheid, inhoudelijke kwaliteit en compleetheid van de cursussen hydrauliek. Ook moet een erkend opleidingscentrum beschikken over een practicum met door Cetop voorgeschreven systemen en opdrachten. Dit praktische deel wordt door Hydrauliektraining.nl ingevuld in een opleidingscentrum waarmee zij een samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten. Dit opleidingscentrum is al in een eerder stadium Cetop -gecertificeerd.

Arnaud Witlox, een van die auditors: “Dat er nu een gecertificeerde onlinetraining te volgen is, biedt veel meer mogelijkheden voor deelnemers en werkgevers. De audit is ook online gedaan, is soepel verlopen en met één correctieronde was de training Cetop-certificaat waardig.”

Auditor Peter Vos vult aan: “De video’s van Hydrauliektraining.nl zijn erg duidelijk voor beginnende en ervaren ‘hydrauliekers’. Met name door de ruime ervaring van Peter Albers en onafhankelijkheid van merken/fabrikanten geeft deze training een breed inzicht in allerlei componenten. Graag wil ik dan ook Hydrauliektraining.nl feliciteren met deze certificering.” Peter Albers is de eigenaar van Hydrauliektraining.nl en Ingenieursbureau Albers.

Op basis van de resultaten uit de audit mag Hydrauliektraining.nl officieel gedurende drie jaar het predicaat Cetop Approved Education Centre Hydraulics Level 3 voeren. Daarna vindt opnieuw een audit plaats, waarna de geldigheid van de erkenning wordt verlengd.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *