Frans van Lierop wordt CEO van NTS Group

Frans van Lierop (57) zal per 1 mei 2024 aantreden als CEO van NTS Group in Eindhoven. Hij neemt de taken over van CFO Ed van der Sluijs die de CEO-rol op ad interim basis vervult sinds het vertrek van Tjarko Bouman. Van Lierop en Van der Sluijs vormen vanaf 1 mei het dagelijks bestuur.

Frans van Lierop

Van Lierop stapt over van ASML waar hij 27 jaar werkzaam is geweest in diverse managementposities. Hij zegt hierover: “Ik maak de overstap van ASML, de innovatieleider in de semiconductorindustrie, naar een ander prachtig en succesvol ketenbedrijf in de hightechsector: NTS. De groeikansen van NTS zijn enorm en uitdagend tegelijk. Het fundament ligt er, de marktpositie en strategie zijn uitgekristalliseerd. Ik zie ernaar uit om leiding te gaan geven aan een zeer gecommitteerd team en de resultaten conform plan en verwachtingen te stuwen naar nieuwe hoogten, geheel in lijn met de behoeften van de klanten van NTS.”

De broers Wintermans, de familie achter NTS, zeggen in een toelichting: ”We zijn zeer verheugd met de komst van Frans als CEO. Hij kent onze business en de toeleveringsketen van de hightech maakindustrie door en door. Met Frans als CEO en Ed van der Sluijs als CFO, beschikken we straks over een ijzersterke combinatie die samen met het team in staat zal zijn om op een kwalitatieve manier met onze klanten mee te groeien en de onderneming verder uit te bouwen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *