E&A-gadget bekend: HexaGlow

De bezoekers van Electronics & Applications kunnen dit najaar ‘sparen’ voor een interactieve onderzetter die oplicht bij beweging. Als naam van deze nieuwe beursgadget is, na een peiling op LinkedIn, HexaGlow gekozen.

Tags:

De gadget is sinds jaar en dag een belangrijke publiekstrekker voor de beurs. Er zijn zelfs ‘fans’ die speciaal naar Utrecht reizen om een exemplaar te bemachtigen. De HexaGlow is exclusief voor E&A ontworpen en wordt alleen tijdens deze editie van de beurs uitgereikt. Bezoekers mogen de onderdelen zelf verzamelen en in elkaar zetten bij de deelnemende exposanten. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar het creëert ook een unieke kans om inzicht te krijgen in de technologie achter de gadget.

Traditiegetrouw wordt de beursgadget bedacht en ontwikkeld door de exposanten. Ideetron is dit jaar het ‘brein’ achter de onderzetter en verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling. Eurocircuits produceert de prototypes en printplaten. A1 Electronics bestukt een deel van de PCB’s voor aanvang van de beurs en de rest tijdens de beurs op de Live Productielijn. Zestien exposanten sponsoren het project waardoor de gadgets gratis zijn voor bezoekers.

Electronics & Applications vindt dit jaar plaats van 26 tot en met 28 september, in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (3)

  1. Hoi Antoni,

   Het schema is momenteel niet openbaar beschikbaar. Kan ik je wellicht via mail helpen met de gadget?

   1. Nee hoor, hoeft niet.
    De gadget werkt. Ik was alleen maar benieuwd hoe het eigenzinnige gedrag is geïmplementeerd met een gering aantal componenten.