Digi-Key lanceert videoserie over Industry 4.0 technologieën

Digi-Key Electronics heeft de eerste aflevering van seizoen 2 van zijn videoserie ‘Factory Tomorrow’ uitgebracht, die zich richt op verbeteringen in automatisering en controle binnen fabrieken en productiefaciliteiten.

De serie van drie afleveringen, gesponsord door Siemens, Schneider Electric en Phoenix Contact, gaat dieper in op de drijvende krachten achter Industrie 4.0 en interviewt experts in het veld over hoe kunstmatige intelligentie (AI), connectiviteit en edge computing-technologieën de volgende grote sprong voorwaarts voor de maakindustrie vorm gaan geven.

De eerste van drie video’s, ‘Seeing Double’, gaat dieper in op het onderwerp digitale tweelingen, die gedetailleerde hardwaresimulaties mogelijk maken van complexe bewerkingen zoals productieprocessen en volledige lay-outs van toekomstige fabrieksvloeren.

De tweede video, getiteld ‘The Show Must Go On’, licht zichtbaarheid door het gebruik van complexe sensoren en hardware uit. De derde, ‘Thinking Outside the Box’, toont de geavanceerde productieoplossingen van morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *