Aandrijf Technisch Buro brengt (motor)reductoren van Spaanse partner

Aandrijf Technisch Buro start met de producten van Cidepa-Sincron. Deze Spaanse tandwielkastenfabrikant produceert onder andere rechte- en haakse reductoren en vlakke opsteekkasten. Hierbij zijn veel verschillende opties mogelijk zoals ATEX-certificering en specials.

De tandwielkasten worden in eigen beheer geproduceerd en geassembleerd in Sevilla. “De fabriek is uitgerust met de modernste machines die elke fase van het productieproces beheersen en worden aangestuurd door een geavanceerd IT-platform en gepassioneerde en vakbekwame medewerkers. Hierdoor zijn ze erg flexibel, hebben een uitstekende levertijd en kunnen tegen concurrerende prijzen in de markt gezet worden” aldus Sraar van Rens van Aandrijf Technisch Buro. “Bovendien zijn de reductoren maattechnisch uitwisselbaar met de kasten van de bekendere merken, waardoor ook de vervangingsmarkt erg interessant is.”

Voor Aandrijf Technisch Buro betekent dit een uitbreiding op het bestaande assortiment motorreductoren van het Turkse I.Mak. De reductoren zijn vanaf oktober verkrijgbaar en hebben een levertijd van enkele dagen tot enkele weken. De officiële introductie van de Spaanse reductiekasten vindt plaats tijdens de vakbeurs Solids in Ahoy Rotterdam op 4 oktober.

Contactgegevens
AdresParlevinkerweg 44
Postcode en plaats
5928 NV Venlo
Telefoon077-3968781
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (1)