W&S Benelux levert eerste Juki FX3

Page Electronica heeft als eerste in de Benelux bij W&S Benelux de zeer geavanceerde hoog-volume module van Juki (FX3) aangeschaft. Met deze machine kan de nieuwe productielijn van Page een productiecapaciteit leveren van 89000 componenten per uur volgens IPC 9850. Page laat hiermee zien dat ook hoog-volume productiewerk wel degelijk rendabel kan zijn in de Benelux.

Al zeventien jaar is W&S een vaste partner en leverancier van Page Electronica. W&S leverde het leeuwendeel van de machines in de drie productielijnen van Page en staat garant voor de totale ondersteuning en het onderhoud van bijna het gehele machinepark.

De recent in gebruik genomen productielijn van Page is flexibel, geschikt voor hogere volume producties en voorzien van zeer geavanceerde kwaliteitsverhogende middelen. De volledig geautomatiseerde productielijn combineert een minimum aan mankracht met hoge snelheid en met nauwkeurigheid en betrouwbaarheid tegen een lage kostprijs per componentplaatsing.

Dat Page heeft besloten om zijn pick & place-werk met de aankoop van de FX3 opnieuw in handen van een Juki machine te leggen, ligt enerzijds in de uiterst lage gebruikskosten per module per jaar. Anderzijds zorgt de hoge betrouwbaarheid van de Juki machines, die Page al zo’n zeventien jaar ervaart, dat het Belgische bedrijf ook deze keer weer koos voor Juki. Sinds half december is de nieuwe, snelle lijn bij Page Electronica volledig operationeel.