Wie wint de TechAward? En wie de Green TechAward?

In aanloop naar de beurs konden bezoekers van de WoTS-website hun stem uitbrengen op de innovatie die volgens hen alles in zich heeft om de TechAward in de wacht te slepen. Op basis hiervan en hun eigen inzichten heeft inmiddels een jury vier genomineerden bepaald in de categorie World of Electronics. De genomineerde exposanten, die nog niet bekend zijn, presenteren hun innovaties op de beursvloer, in de doorgang tussen hal 8 en hal 9. Daar kunnen bezoekers hun stem uitbrengen. Op de laatste beursdag wordt de winnaar bekend gemaakt. Ook zal dan de Green TechAward worden uitgereikt, waarbij voor dezelfde inzendingen speciaal wordt gekeken naar een aantoonbare positieve bijdrage aan duurzaamheid.

Wie wint de TechAward? En wie de Green TechAward?
De ClimeEvent 2 van Weiss Technik Nederland is één van de negen inzendingen voor de TechAward, categorie World of Electronics, en dingt ook mee naar de Green TechAward.

In de categorie World of Electronics heeft een negental exposanten een innovatie ingestuurd voor de Tech­Award. Vijf daarvan dingen ook mee naar de Green TechAward: Althen Sensors & Controls, Comate, Rohde & Schwarz, Salland Electronics en Weiss Technik Nederland. Hieronder staan –op alfabetische volgorde– de inzenders.

Althen Sensors & Controls

SmartMonitoring is een slimme IoT-sensoroplossing, waarmee klanten elke ruimte of machine 24/7 kunnen bewaken zonder dure bekabelde apparatuur. SmartMonitoring bestaat uit een netwerk van sensor nodes, die hun gegevens via een IoT-gateway kunnen doorsturen naar een computernetwerk of een cloudplatform.

Comate

Het waterstofpaneel van Solhyd –ontwikkeld in co-creatie met Comate– vangt dankzij het gebruik van innovatieve materialen vocht uit de lucht en gebruikt energie van de zon om watermoleculen te splitsen in waterstof en zuurstof. Er worden uitsluitend relatief goedkope materialen gebruikt die geen schaarse elementen bevatten.

CN Rood

De 2 Series Mixed Signal Oscilloscoop (MSO) is geschikt voor elektronisch debuggen en testen, waar dan ook. Met een capacitief aanraakscherm en een intuïtieve gebruikersinterface, is de oscilloscoop een aanvulling op de bekroonde Tektronix-familie ‘next generation’ oscilloscopen.

QBayLogic

Dankzij de open-source, high-level ontwerpomgeving Clash wordt het gehele ontwerpproces uitgedrukt in één en dezelfde formele taal: van hoog niveau model tot en met de details van de implementatie op een FPGA. Elke stap in het ontwerpproces is bewijsbaar en testbaar. Dat maakt oplossingen ‘first time right’, waardoor de time-to-market aanzienlijk wordt verkort.

Rohde & Schwarz

Met het radar-testsysteem, dat bestaat uit een R&S AREG800A radar-echogenerator en een R&S QAT100 antenne-array, kunnen radar-testomgevingen van vrijwel elke gewenste complexiteit worden opgezet. Het testsysteem is inzetbaar langs het gehele ontwikkelings- en validatietraject van sensoren en radargebaseerde ADAS- en AD-systemen.

Salland Electronics

De ThingsWay hardware vormt de fysieke basis voor een IoT-oplossing. Bestaande hardware is voor meer dan 80% gestandaardiseerd en makkelijk toepasbaar. Aanpassingen voor integratie van een bestaande installatie, apparaat of product bestaan uit het toevoegen van de gewenste softwarefunctionaliteit.

Schurter Electronics

Conventionele schakelaars vereisen onvermijdelijk montagegaten in de gebruikersinterface. Dit is niet het geval bij de CHS (‘Capacitive Hidden Switch’). Deze schakelaars kunnen verborgen achter het oppervlak van niet-geleidende materialen worden gemonteerd en zijn daardoor onzichtbaar.

Wie wint de TechAward? En wie de Green TechAward?
De CHS-schakelaars kunnen verborgen achter het oppervlak van niet-geleidende materialen worden gemonteerd.

TDK-Lambda

De hoogrendement PFH500 serie AC-DC voedingsmodules met een 4′ x 2,4′ footprint worden gebruikt in omgevingen waar convectie- of geforceerde luchtkoeling niet haalbaar is. Deze PCB-gemonteerde voedingsmodules zijn geschikt voor buitenbehuizingen of vloeistofgekoelde toepassingen.

Wie wint de TechAward? En wie de Green TechAward?
Deze PFH500 serie AC-DC voedingsmodules accepteren een breed scala aan AC-ingangsspanningen en leveren een instelbare, geregelde 28 V-uitgangsspanning.

Weiss Technik Nederland

De ClimeEvent 2 testkast voor klimaattesten is als opvolger van de ClimeEvent volledig opnieuw ontworpen. Door te sturen op absolute vochtigheid in plaats van relatieve vochtigheid wordt de hoogste nauwkeurigheid behaald voor klimaatwisseltesten. Hierdoor zijn grote pieken in de relatieve vochtigheid bij testen verleden tijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *