Wie strijdt mee voor ‘Beste Soldeerder van de Benelux’?

Vakbeurs Electronics & Applications houdt de tweede verkiezing van de Beste Soldeerder van de Benelux. Elke beursdag strijden professionals ‘live’ met elkaar. Ze moeten binnen 45 minuten diverse componenten en connectoren op een printplaat solderen.

Tags:

Wie minimaal 1 jaar ervaring heeft als professioneel soldeerder kan meedoen.

Solderen is nog steeds een essentieel onderdeel van het productieproces van elektronica, maar dit beseft niet iedereen. Daarom zetten we met deze verkiezing de klassieke vakman in het zonnetje! Opleidingsinstituut PIEK jureert de deelnemers op verschillende criteria. Elke beursdag maken we bekend wie de dagwinnaar is van de ‘Beste Soldeerder van de Benelux’- competitie. De drie winnaars ontvangen niet zomaar een prijs, maar een Weller soldeerstation.

Deze competitie is mogelijk gemaakt door de volgende exposanten: 3T, Cobar Europe, Conrad, Human Workspace, Lemo Connectors, NCAB Group, Phuntronix, Romex en Tooltronics. Zij leveren allemaal een bijdrage aan dit project, van het design van de printplaat tot aan het leveren van componenten, de PCB, verbruiksmaterialen, soldeerstations en het meubilair.

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *