Week van de Oppervlaktetechnologie 2018 (WOT2018)

De Week van de Oppervlaktetechnologie vindt dit jaar plaats van 13 tot en met 15 november 2018 in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Een belangrijke onderdelen van de tweejaarlijkse beurs zijn de Surface Campus en de Ion Congres Campus

De Surface Campus is een beursvloer van 9.000 m2 groot met diverse themapleinen en netwerkmomenten. Aan de rand van de beursvloer is de Ion Congres Campus gevestigd met meerdere congreslijnen, workshops en masterclasses. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door participatie van meer dan 30 brancheverenigingen, 20 kennisinstituten, 200 innovatieve bedrijven en diverse ministeries en rijksdiensten. Een must voor iedereen die iets met oppervlaktetechnologie heeft of doet.

De Week van de Oppervlaktetechnologie richt zich in het bijzonder op iedereen die actief is in de oppervlaktetechnologie, engineers die voor de creërende industrie ontwikkelen, onderhoudsmedewerkers die de duurzaamheid van gebouwen, vervoersmiddelen, kunstwerken en installaties moeten waarborgen, reparateurs die schade herstellen, inkopers van kapitaalsgoederen en planologen die duurzame ontwikkelingen nastreven. Maar uiteraard zijn ook studenten van harte uitgenodigd.

Meer informatie www.weekvandeoppervlaktetechnologie.nl