Waarom typen als je ook kunt scannen?

De Scanmarker Air is een handige productiviteits-tool, waarmee je het proces van markeren en overtypen van tekst kunt overslaan en direct tekst kunt scannen naar je favoriete tekstverwerkingsprogramma of smartphone. Je kunt tot wel 30 keer sneller tekst scannen dan wanneer je deze tekst zou moeten typen.

De tekst wordt door het apparaat gescand als hoge kwaliteit afbeelding en intern via de OCR tekstherkennings-software omgezet in leesbare tekst, in zo’n 50 talen naar keuze.
De gescande tekst wordt in een fractie van een seconde overgezet naar bijvoorbeeld MS Word. Maar de scanner werkt ook perfect in je e-mailprogramma of zelfs op Facebook. Overal waar je tekst zou kunnen typen, kun je ook teksten inscannen met behulp van de Scanmarker Air. Ook kun je met de gratis apps voor Android en iOS teksten direct scannen naar je smartphone.
 

Meer functionaliteiten
De ingebouwde tekst-naar-spraak functionaliteit van de Scanmarker Air kan de gescande tekst voor je voorlezen, zelfs terwijl je aan het scannen bent. De Scanmarker Air is ook inzetbaar als barcode scanner. Scan gewoon de streepjescode en de software herkent hem meteen. Bij de installatie van de Scanmarker kun je aangeven of je links- of rechtshandig bent. Nadat dit is ingesteld, scan je de zin van achter naar voren. Sleep de Scanmarker vervolgens vanaf het einde van de zin naar het begin, om deze goed te kunnen scannen. Ook zelfgeschreven teksten kun je scannen naar de pc of laptop. In plaats van het overnemen van de losse woorden, scant de Scanmarker handgeschreven tekst als een afbeelding. Dergelijke tekst kan niet worden aangepast naar een ander lettertype. Teksten die al getypt zijn, kunnen in de computer nog wel aangepast worden. De Scanmarker Air is onder meer te koop bij Scan it Quickly, de Nederlandse retailer, voor € 109,99.

Info: https://scanmarker.com

Bekijk hier hoe het scannen in z’n werk gaat.