EO

Advertentie - Helukabel levert nieuwe plug-and-play-oplossing voor Industrial Ethernet

Helukabel levert nu voorgemonteerde stroom- en verbindingskabels voor industriële Ethernet-systemen. Met de gegoten industriële M12 en RJ45 connectoren kunnen klanten elke mogelijke combinatie van kabels en connectoren samenstellen, om zo een product te ontwerpen dat precies is afgestemd op hun behoeften. Als systeemaanbieder van kabels, draden en accessoires kan Helukabel haar klanten een uitgebreid assortiment kabels aanbieden om uit te kiezen.

 

In combinatie met high-speed datakabels (met transmissiesnelheden tot 10 GBit/s!) garanderen de gegoten M12 en RJ45 connectoren een snellere en betrouwbaardere verbinding in schakelkasten, machines en buitentoepassingen. De keuze van kabelconnectorcombinaties hangt af van de toepassing, er zijn verschillende mogelijkheden voor vaste, af en toe bewegende of zeer flexibele toepassingen.

 

Helukabel biedt D- en X-gecodeerde versies van de gegoten M12-connector in de categorieën 5 en 6A, tot datatransmissiesnelheden van maximaal 10 GBit / s! Dankzij de metalen behuizing zijn zowel de connector als de aansluiting extreem robuust en bestand tegen vuil en vocht bij aansluiting, in overeenstemming met IP67-certificering.

 

Het robuuste ontwerp van de RJ45-connector maakt hem bijzonder geschikt voor industriële toepassingen. Datasnelheden tot 10 GBit / s zijn mogelijk en deze connector heeft een maximale bandbreedte van 500 MHz. De connector is verkrijgbaar in een gecentreerde of hoekige versie, waardoor deze geschikt is voor gebruik in industriële gebieden waar de ruimte beperkt is.


Dankzij hun UL / CSA-goedkeuring kunnen de producten ook worden gebruikt in machines en apparatuur die bedoeld zijn voor export naar de VS en Canada.

 

Data, Network & Bustechnology

Helukabel levert ook glasvezelkabel (HELUCOM), en kabels voor koperdatasystemen (HELUKAT). Daarnaast biedt Helukabel oplossingen op maat voor BUS Systemen, plug matrixen en bekabeling van netwerksysteemkasten.


Sinds de oprichting bijna 40 jaar geleden is Helukabel GmbH uitgegroeid tot een van 's-werelds toonaangevende fabrikanten en leveranciers van kabels, draden en accessoires, met maar liefst 52 vestigingen in 30 landen! Vanuit het hoofdkantoor in Hemmingen, in de buurt van Stuttgart, exploiteert Helukabel één van de grootste kabel- en draadlogistiekcentra in Europa. Door de geavanceerde materiaal handling en besturingstechnologie kunnen dagelijks duizenden bestellingen worden uitgevoerd en verzonden over de hele wereld. Hiermee wordt een snelle levering gegarandeerd! Met continue optimalisatie van de productieprocessen en systemen houdt Helukabel rekening met zowel efficiënte en economische productie, als met de complexe vereisten van verschillende toepassingen (zoals voor industriële robots of voor toepassingen onder clean room omstandigheden). Helukabel heeft voor elk kabelprobleem de juiste oplossing!

 

helukabel.nl 


Download hieronder meer informatie:
Flyer industrial ethernet
Flyer patchkabel
Catalogus Data, network & Bus Technologie

 


 

 

 

Video's

Twee mega-bliksemschichten verbreken wereldrecords

Twee mega-bliksemschichten verbreken wereldrecords

De in Genève gevestigde Wereld Meteorologische Organisatie (WMO) heeft twee ‘megaflash…

Slimme bezorg-drones pakken de bus (video)

Een slimme bezorg-drone pakt de bus (video)

Het vervoer van pakketjes door de lucht kan helpen om het aantal verkeersopstoppingen in…

Een robot die groeit als een plant

Een robot die groeit als een plant

De ingenieurs van het Massachusetts Institute of Technology (MIT) hebben een robot ontwikkeld die…

MX3D 3D-print robotarm naar digital twin

MX3D 3D-print robotarm naar digital twin

MX3D en Altair hebben samen een industriële robotarm ontworpen en 3D-geprint voor een ABB-robot…

Deense robot neemt speekselmonsters af

Deense robot neemt speekselmonsters af

Aan de Deense universiteit SDU is een robot ontwikkeld die speekselmonsters kan afnemen bij potenti…

Meer videos »