Verzilver investeringen in ISO 9001

Organisaties die al jaren werken met ISO 9001 ‘Eisen aan kwaliteitsmanagementsystemen’, vragen zich soms af of dit systeem wel genoeg oplevert voor de organisatie. En of verspillingen gereduceerd kunnen worden. Deze vragen staan centraal in de workshop ‘verzilveren van investeringen in ISO 9001’

Tijdens de workshop krijgt men de mogelijkheid om met behulp van ISO 9004 investeringen te verzilveren en de route naar duurzaam succes uit te stippelen. Daarnaast leert men vast te stellen of de juiste prioriteiten worden gesteld in het bestaande kwaliteitsmanagementsysteem.

Toepassen zelfevaluaties

Een belangrijk onderdeel in de workshop is ook het toepassen van de zelfevaluaties in ISO 9004:2009. De uitkomsten van de zelfevaluatie vormen de basis voor een concrete en doelgerichte managementagenda.

Interactie en discussie

In 2010 was deze ééndaagse workshop zeer succesvol. Ze werden door 79% van de deelnemers als ‘goed’ beoordeeld. Reacties van de cursisten: "Goed en duidelijk inzicht in de zelfevaluatie verkregen", "Veel interactie en discussie waardoor de theorie beter gaat leven", " Lekker concreet".
De workshop staat ook deze keer weer onder leiding van Bob Alisic, ActinQ. Vanuit Nederland was hij de verantwoordelijke binnen ISO voor de ontwikkeling van ISO 9004:2009. Dichter bij de bron kun je niet zitten.
ISO heeft onlangs bekend gemaakt dat ISO 9004 op de 8e plaats staat wat betreft aantal verkochte normen vanuit ISO in 2010. Dat betekent dat deze norm ook wereldwijd een ongekende groei in toepassing laat zien.

Meer informatie

Alle informatie over ISO 9004 en de workshop staat op http://www.werkenmetiso9004.nl/. U kunt zich ook direct inschrijven. Voor inhoudelijke informatie over de workshop: Annemarie de Jong, telefoon (015) 2 690 239 of e-mail annemarie.dejong@nen.nl.