Verhoog de stabiliteit en duurzaamheid met RVS stelvoeten

In industrieën waar hygiëne, corrosiebestendigheid en duurzaamheid cruciaal zijn, bieden RVS stelvoeten de ideale oplossing. De GN 17, GN 18, GN 21 en GN 23 RVS stelvoeten van Elesa+Ganter zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal, wat hen bestand maakt tegen corrosie, chemicaliën en extreme temperaturen. Dit maakt ze geschikt voor veeleisende omgevingen zoals voedingsmiddelenverwerking, farmaceutica, chemische industrie en maritieme toepassingen.

RVS stelvoeten
Afbeelding: GN 17, GN 18, GN 21 en GN 23 stelvoeten

GN 17 en GN 18 RVS stelvoeten: geschikt voor voedselverwerkende industrie

De GN 17 RVS stelvoeten van Elesa+Ganter zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van precisie en stabiliteit. De hellende oppervlakken zorgen ervoor dat vloeistof makkelijk van de stelvoet afvloeit. Deze stelvoeten laten zich dan ook makkelijk reinigen. De FDA-conforme en gevulkaniseerde rubberen onderlaag dicht de basis af en maakt het mogelijk de stelvoeten te gebruiken in bijvoorbeeld voedselverwerkende omgevingen of de farmaceutische industrie.

GN 21 en GN 23 RVS stelvoeten: betrouwbaar en duurzaam

GN 21 en GN 23 RVS stelvoeten bieden betrouwbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit in een breed scala aan industriële toepassingen. Of het nu gaat om precisie en stabiliteit, flexibiliteit en eenvoudige installatie, hygiëne en reinigbaarheid, of robuustheid en trillingsdemping, er is een GN-serie RVS stelvoet die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Investeer in de stabiliteit en duurzaamheid van uw machines en apparatuur met hoogwaardige RVS stelvoeten. Met hun corrosiebestendigheid, chemicaliënbestendigheid en aanpassingsvermogen aan veeleisende omgevingen zorgen RVS stelvoeten voor een solide basis en optimale prestaties. Kies de juiste GN-serie stelvoeten voor uw toepassing en geniet van de voordelen van een verbeterde stabiliteit, langere levensduur en efficiëntie van uw machines.

Meer weten over stelvoeten

Contactgegevens
AdresSpiegelstraat 17
Postcode en plaats
2631 RS Nootdorp
Telefoon070-3877606
Meer informatieInformatie aanvragen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *