Vergaderen over Smart Grids

Op maandag 16 maart houdt het NEN-normalisatieplatform ‘Smart Grids’ een open vergadering. Iedereen die is geïnteresseerd in de ontwikkeling en toepassing van normen voor Smart Grids, is welkom om vrijblijvend aanwezig te zijn. Het platform coördineert de Nederlandse inbreng in de Europese en wereldwijde normalisatie-activiteiten op het gebied van Smart Grids, en het dient als klankbord voor Nederlandse Smart Grid-projecten.

Het normalisatieplatform ‘Smart Grids’ komt twee tot drie keer per jaar bij elkaar. Onder de leden zijn netbeheerders, technology-providers, onderzoeksinstellingen en universiteiten.
Tijdens de open vergadering worden recente ontwikkelingen op het gebied van Smart Grids-normalisatie besproken, zowel op Europees als op wereldwijd niveau. Daarnaast zijn er presentaties over Smart Grid-projecten die op dit moment binnen Nederland lopen, bijvoorbeeld over het gebruik van normen binnen de proeftuin Couperus.

Aanmelden of meer informatie

De informatiebijeenkomst vindt maandag 16 maart om 13.30 uur plaats bij NEN in Delft. Voor meer informatie of aanmelding voor de bijeenkomst: drs.ir. Gerdien van de Vreede, consultant Elektriciteitsvoorziening, tel.: (015) 2690198, e-mail gerdien.vandevreede@nen.nl .