Veilig en gezond werken in een digitale werkwereld: doe mee aan de Awards voor goede praktijken

Laat zien welke innovatieve benaderingen je bedrijf inzet voor het verbeteren van het welzijn van de werknemers in een digitale werkwereld. Doe mee aan de EU-OSHA awards voor goede praktijken voor een gezonde werkplek.

Tags:

De awards voor goede praktijken voor een gezonde werkplek, die door EU-OSHA (European Agency for Safety and Health at Work) wordt georganiseerd in samenwerking met nationale organisaties, zetten allerlei organisaties in heel Europa in de bloemetjes die innovatieve benaderingen hanteren ter bevordering van het welzijn van hun werknemers.
De voorbeelden van goede praktijken moeten gericht zijn op de actieve preventie van risico’s voor de veiligheid en gezondheid op het werk in verband met de invoering van digitale technologieën. Na de wedstrijdronde in elk deelnemend land kiest een pan-Europese jury de uiteindelijke winnaars.
Het is een mooie gelegenheid om deel te nemen aan de nieuwe campagne Veilig en gezond werken in een digitale samenleving, goede praktijken uit te wisselen binnen heel Europa en inspiratie op te doen bij anderen!

Deadline
De deadline voor inzending voor Nederland is 15/9/2024 en voor België 11/9/2024 (12.00u).

Download the flyer voor meer informatie:
https://healthy-workplaces.osha.europa.eu/en/publications/good-practice-awards-flyer-safe-and-healthy-work-digital-age

Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *