Unica sponsort Solar Team Twente

Technisch dienstverlener Unica  gaat Solar Team Twente sponsoren. Het gaat om een 3-jarig contract waarbij de clusters Unica Industry Solutions, Unica Building Projects en Hellemans Consultancy betrokken zijn.

Unica wil haar positie in technische oplossingen die gericht zijn op duurzaamheid, innovatie en de energietransitie, bekender maken en versterken.

Solar Team Twente ontwikkelt tal van innovaties voor een steeds efficiënter gebruik van zonne-energie als hernieuwbare bron voor voertuigen. Joop van der Sterren, vestigingsdirecteur van Unica Industry Solutions, zegt: “De inzet van het Solar Team Twente voor innovatie en duurzaamheid in de energietransitie is inspirerend en sluit naadloos aan bij onze missie om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Dit partnerschap biedt ons de kans om samen te werken aan de energietransitie.”

Gedurende de looptijd van het partnership wordt Solar Team Twente betrokken bij diverse Unica-evenementen, en vice versa. De evenementen bieden een gelegenheid voor klanten, partners en collega’s van Unica om kennis te maken met de innovaties en technologieën die door het team worden ontwikkeld. Hierbij is ook de zonneauto van Solar Team Twente aanwezig, hetgeen een inspirerende blik biedt op de toekomst van duurzame mobiliteit. Solar Team Twente en Unica kijken uit naar de samenwerking met hun focus op technologische vooruitgang en inspirerende oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *