Uitschuifbare caravan

De BeauEr caravan van Eric Beau is al jaren te zien op kampeerbeurzen in heel Europa, maar het bleef tot voor kort bij een bijzonder ontwerp dat nog nergens te koop was. Inmiddels lijkt daar verandering in te zijn gekomen en is de kans groot dat we de BeauEr komende zomer op de camping daadwerkelijk z’n uitschuifbare kunsten zien vertonen.

Het concept is zowel simpel als bijzonder: verdubbel de capaciteit van je caravan zodra je een mooi plekje hebt gevonden. Compact tijdens het vervoer naar de camping, twee- tot driemaal zo groot eenmaal op de plek van bestemming. Behalve een caravan is ook een camper beschikbaar die gebaseerd is op hetzelfde concept en waarvan de opbouw driemaal zo groot kan worden eenmaal op de camping gearriveerd.

Druk op de knop
De kleinste telg is momenteel de BeauEr 2X die kan uitbreiden van vier naar acht vierkante meter terwijl de 3X uitbreidbaar is van 4 naar 12 vierkante meter. De 3X-Plus kan ‘groeien’ naar maar liefst 34 vierkante meter. De 3XC is de camper variant. Het principe is bij alle varianten hetzelfde: met een druk op de knop zorgt een telescopisch systeem voor uitbreidbaar vakantieplezier. Info: www.beauer.fr