Categories: Actueel

TMC opent vestiging in Luxemburg

TMC wil een breed pakket aan klanten gaan bedienen in de financiële dienstverlening, de publieke sector maar ook in de Luxemburgse industrie.

Marc Lefevre gaat TMC in Luxemburg leiden. Lefevre was voorheen algemeen kantoordirecteur bij een hightech recruitment agency in Luxemburg en kan bogen op een schat aan ervaring in dit werkveld. "Marc heeft een groot netwerk en is een echte people manager. Hij heeft veel kennis van onze sector en een ondernemende instelling. We hebben er het volste vertrouwen in dat hij TMC in Luxemburg goed op de kaart gaat zetten", aldus CEO Emmanuel Mottrie van TMC Group.

Op dit moment wordt er druk gewerkt om de officiële zaken op orde te maken en de juiste mensen aan boord te krijgen. Het streven is om binnen enkele maanden de eerste ’employeneurs’ aan de slag te hebben. "Het Employeneurship model van TMC richt zich op talentontwikkeling, businesscellen, volledige transparantie en individuele winstdeling en creëert hiermee duurzame werkrelaties. Dit is onderscheidend op de Luxemburgse markt en heeft me overtuigd om deze uitbreiding mee vorm te geven", zegt Lefevre. "We willen over vijf jaar graag 100 employeneurs in dienst hebben in Luxemburg. Dit sluit aan op de internationale groeistrategie van TMC", zegt Mottrie, die met de totale groep mikt op een groei naar 2500 Employeneurs in 2025.

Redactie Engineersonline

Recent Posts

Atlas is met pensioen – leve de nieuwe Atlas! (video’s)

De beroemde humanoïde robot Atlas is met pensioen gegaan. De hydraulische versie tenminste, want zijn…

1 dag ago

Nieuwe opleiding crop biotechnology en engineering zoekt samenwerking met bedrijven

Er komt geld voor vier jaar onderzoek door promovendi op het gebied van biotechnologie en…

1 dag ago

Flexibele elektronica uit de foundry?

De massaproductie van siliciumchips vindt plaats in foundries. Volgens KU Leuven en imec is dit…

1 dag ago

Nieuwe condensator kan elke seconde opladen, gedurende 300 jaar

Pacemakers, defibrillatoren, radartechnologie en elektrische voertuigen hebben allemaal condensatoren nodig. Deze elektrische componenten moeten veel…

1 dag ago

Waarom de fiets een hightech hoogstandje is

Het verstandshuwelijk van fiets en trein. Daarover gaat het promotieonderzoek van de 70-jarige Jan Ploeger.…

1 dag ago

Meer Heilind in Europa

Heilind Electronics Europe wil zijn  aanwezigheid in West-Europa uitbreiden. De verdeler van elektromechanische componenten, verbindings-…

2 dagen ago