Tepper en dochters worden Tepper Technical Service Group

Tepper B.V. en haar dochterondernemingen zijn nu ondergebracht in het bedrijf Tepper Technical Service Group (TTS Group). Doel is om een volledig geïntegreerd totaalpakket aan technische oplossingen te kunnen bieden. Daartoe is ook de nieuwe dochter TP Seal Solutions opgericht.

‘Door onze dochterondernemingen op één lijn te brengen, kunnen we onze klanten een naadloze ervaring bieden van grondstoffen tot bescherming en eigen ontwikkelde machines’, aldus het bedrijf. ‘Deze integratie zorgt voor een efficiënter productieproces, verhoogde innovatie en betere klanttevredenheid. Met deze aanpak versterken we onze positie als toonaangevende leverancier van technische oplossingen.’

Met een focus op hoogwaardige en op maat gemaakte technische oplossingen, biedt TTS Group diensten voor verschillende sectoren, waaronder de automotive, chemische industrie, solar- en windenergie, agri-sector, lichttechnologie, biomedische sector, maritieme industrie en overheids/defensie gerelateerde gebieden.

Samenstelling groep

  • Reijnen Sealing (RS): Ingieten, potting, conformal coating en hotmelt voor hoogwaardige behuizingen en bescherming van producten.
  • Purtec (Pt): Verwerking van polyurethaan (PU), siliconen en epoxy materialen met technieken zoals vacuümgieten, vrije vormgieten lasersnijden.
  • ST Products: Leverancier van grondstoffen voor PU gietharsen, hotmelt, thermelt en lijmen, essentieel voor een geïntegreerd en efficiënt productieproces.
  • TP Seal Solutions: Afdichtingspakkingen en Formed-in-Place-Foam-Gasket (FIPFG) technologie voor bescherming tegen vocht, stof, trillingen en chemische stoffen.
  • TH Technology: Oplossingen voor machinebouw en industriële automatisering met een focus op cobotisering en doseertechnologie.
  • TP Seal Solutions (Keulen):  versterkt productiecapaciteit en vergroot aanwezigheid op de Duitse markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *