TDK-Lambda opent Nederlandstalige website

TDK Corporation heeft een Nederlandse versie van de website (www.tdk-lambda.nl) die elektronica-ontwerpers voorziet van toegang tot nieuws, trends en technologieën met betrekking tot AC/DC- en DC/DC-voedingen.

"We willen gemakkelijke toegang bieden tot de technische informatie en mensen bereiken in hun moedertaal", zegt Carey Windeatt, TDK-Lambda’s sales en business development manager voor Nederland.

TDK-Lambda heeft in meer dan 50 jaar ervaring in het werken met elektronica-onterpers uit de hele wereld specialistische kennis van een groot aantal verschillende toepassingen opgedaan. "We onderkennen dat elke voedingstoepassing op een bepaalde manier uniek is ", legt Windeatt uit, "onze AC/DC- en DC/DC-voedingen maken deel uit van een uitgebreid gamma van standaardproducten, gemodificeerde standards tot volledige op maat gemaakte ontwerpen".

Eén van de belangrijkste functies van de website is de ‘parametric search wizard’, die een snelle selectie van zowel AC-DC voedingen en DC-DC converters maakt op basis van uitgangsstroom en spanning, eventueel met vermelding van de gewenste isolatie-opties, en remote aan/uitfunctie.

:www.tdk-lambda.nl