Splitsing activiteiten ingenieursbureau Akos en T-Level

Akos heeft zijn activiteiten gesplitst. Het ingenieursbureau behoudt de naam Akos B.V. met de diensten Engineering & Development, Projectsupport, Projectmanagement en Executive Interim Management. De recruitmentservice gaat zelfstandig verder als Akos T-Level B.V..

hoofdkantoor Akos
Het hoofdkantoor van Akos en Akos T-Level is gevestigd in Klarenbeek.

De nieuwe weg brengt ook een verandering in de aandeelhouders en directie met zich mee. MT-leden Ferry Boers en Reinier Jansen nemen samen de aandelen en directie van advies- en ingenieursbureau Akos van Ben van Vuuren over. Ben van Vuuren gaat verder als directeur/eigenaar van Akos T-Level.

“Opererend onder één vlag hebben we met de recruitmenttak jarenlang de focus gelegd op functies in mechanical engineering en projectmanagement,” zegt Van Vuuren. “We gingen met onze recruitmentactiviteiten echter steeds meer technische professionals bemiddelen over een veel breder spectrum dan die van het ingenieursbureau. Dit gaf voor mij de doorslag om het recruitment- en detacheringsbureau onder een zelfstandig label verder te ontwikkelen.”

Beide organisaties blijven gevestigd op dezelfde kantoorlocaties. “Het hoofdkantoor in Klarenbeek en de kantoren in Heerenveen, Zwolle en Enschede zullen zowel door Akos als T-Level worden gebruikt,” licht Jansen toe. “De hele organisatie heeft hier de afgelopen jaren prettig samengewerkt en we zagen geen reden om hier verandering in aan te brengen. Juist door gebruik te maken van dezelfde kantoren zal de samenwerking tussen de twee organisaties onveranderd blijven.”

Contactgegevens
Postbus
Postbus 108
7300 AC APELDOORN
AdresOudhuizerstraat 31
Postcode en plaats
7328 BS Apeldoorn
Telefoon055-5412412
E-mail
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *