Sneller boterhammen smeren

‘Wat heb jij d’r op?’ was een gevleugelde vraag in het Jiskefet-programma ‘Debiteuren Crediteuren’. Het draaide allemaal om de inhoud van het broodtrommeltje dat dagelijks mee naar kantoor ging. Maar onder het broodbeleg gaat doorgaans een laagje boter schuil. Dat het smeren hiervan sneller kan bewijst Offundo.

Wie veel boterhammen smeert zal uitkijken naar deze vinding waarmee je brood vijf keer sneller kunt smeren dan met een mes. Wie doorsmeert haalt hiermee tot wel 1.827 plakjes per uur, dat is zo’n 87 broden. Voor de lekkere trek dus, maar ook voor grote gezinnen of in de horeca.

Uniforme laag boter 

Elke Offundo bestaat uit twee delen, een ‘hopper’ en een ‘zuiger’. Het heeft een enkele gleuf aan de onderkant, wanneer het over het brood wordt ‘gesleept’ wordt een dunne maar uniforme laag van 3 gram boter aangebracht. De boter moet wel eerst worden ‘geslagen’ voordat het kan worden gebruikt in de Offundo. Je kunt het apparaat ook vullen met andere spreads zoals mayonaise of hummus.