Smd-Tec stelt nieuwe machines voor op Wots

Smd-Tec introduceert een aantal nieuwe machines op haar stand 9C103 op de Wots. Zo biedt het bedrijf nu ook oplossingen voor hoog volume SMD en THT productie met Panasonic, volautomatische stockage systemen met Otto Kuennecke, elektrische test machines met SPEA, convectie reflow ovens met BTU, en semi automatische component opslag met Arcadia.

Smd-Tec stelt nieuwe machines voor op Wots
Essemtec FOX

Uiteraard kan niet alles getoond worden tijdens de beurs, maar er werd een selectie gemaakt van machines die live zullen gedemonstreerd worden.

Essemtec FOX : Combineert Pasta Jetting met SMD Bestukking

Onder zijn mineral cast chassis gaan lineaire motoren schuil en snelheden van 7.000 tot 18.000 componenten per uur aan een nauwkeurigheid van <50µ bij 3 Sigma.  Ondanks de bescheiden afmetingen kunnen 200 stuks 8mm fenders geplaatst worden en wordt het volledig spectrum van componenten geplaatst.  Pièce de résistance is de mogelijkheid om hoge snelheid/hoge nauwkeurigheid pastajettechnologie te integreren.

Panasonic AM100 – Volume Pick & Place voor uitdagende producties

Deze bestukkingsmachine kan tot 36.000 componenten per uur  plaatsen met een nauwkeurigheid van +/- 30µ op PCB’s van maximum 1500 x 460mm. 

Arcadia Archimede – Slimme Semi-Automatische Opslag van Componenten 

Deze semi-automatische stockagekast helpt om de juiste componenten terug te vinden en zo de up time van de productie te optimaliseren. De kasten zijn modulair uitbreidbaar, kunnen per stuk tot 720 reels bevatten, en zijn geschikt voor sticks, trays, bulk, THT en PCB’s, enz.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *