Smartglasses software-aanbieder Gemvision haalt groeikapitaal op

Cloudsoftwareleverancier Gemvision actief in de zorg en service-industrie heeft groeikapitaal opgehaald om uit te breiden in Nederland en internationaal.

Tags:
3 mannen heffen het glas

Volgens de investeerder, Daan van der Vorm, eigenaar Shape Capital, is de potentie van Gemvision groot: “Gemvision heeft in een vroeg stadium en volledig op eigen kracht met in huis ontwikkelde software een uitstekende positie verworven in een interessante groeimarkt, waarbij nieuwe smart wearable devices zoals smart glasses een belangrijke rol spelen.”

Met het groeikapitaal kan Gemvision opschalen en zijn technologische voorsprong behouden. In 2016 ontwikkelde en leverde Gemvision al de eerste Remote Support oplossing met gebruik van Smart Glasses voor een bekende internationale airconditioningfabrikant. Sindsdien maken slimme brillen een steeds snellere opmars in vooral de service-industrie en in de Nederlandse Zorg.

Naast de software voor de smartglasses levert Gemvision oplossingen voor mensen in het werkveld, zoals digitale inbedrijfstellingsformulieren, inspectiedocumenten en workflows.

Tags:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *