Slim doseren van smeermiddelen met onze lubriLine systemen

Zonder smeermiddelen zou de wereld stoppen met draaien. Klinkt overdreven, maar komt aardig dicht in de buurt van de realiteit. In zowat elk product zitten bewegende onderdelen. En als die niet goed gesmeerd zijn, is het gevolg vrijwel altijd schade, stilstand of een defect product. Dopag levert al jaren systemen voor applicaties, in markten als automotive, witgoed en windenergie.

U kent de uitdagingen bij het aanbrengen van vet en olie. Snelheid, volume, juiste positie. Inlcusief het dilemma van handmatig of geautomatiseerd.

lubrication_low res

Ons lubriLine portfolio.

Voor het automatiseren van uw toepassing hebben wij de lubriLine ontwikkeld. Een portfolio systemen voor het aanbrengen van smeermiddelen. Met oplossingen voor elke situatie.

Verschillende vatpompen voor uiteenlopende aanvoer van pasteuze of juist vloeibare materialen. Ongeacht de samenstelling. Ventielen die kunnen sprayen, druppelen of rupsen kunnen leggen. Systemen die volledig naar eigen wens en situatie te configureren zijn.

Individueel of als tandem set-up. Daarmee hoeft uw productie nooit stil te vallen als er een vat leeg is. De modulaire systemen uit de lubriLine van Dopag bieden een oplossing voor elke technische uitdaging.

Contactgegevens
AdresRegulierenring 29
Postcode en plaats
3981LA Bunnik
Telefoon+31880225300
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *