Sleutelhangers met familienaam

Als het aan ontwerpbureau mo man tai ligt, noemen we sleutelhangers tegenwoordig bij hun (familie)naam. ‘Say Hi!’ tegen de families Smith, Muller en Jansen, samen luisterend naar de naam ShareBees.

De ShareBees kunnen uit hun kunststof lijstje worden gebroken en gedeeld met familie, vrienden, collega’s, of je gebruikt ze zelf om je persoonlijke set sleutels te identificeren. Waarschuwing: in elke familie van vijf ShareBees is er één buitenbeetje waarvoor de andere familieleden moeten oppassen…

Acrylplaten

Het product is duurzaam, elke sleutelhangerset is gemaakt van restmateriaal dat is verzameld door PyraSied Xtreme Acryl in Leeuwarden. De sets zijn lasergesneden van 3 tot 4 mm kleurrijke acrylplaten, afhankelijk van de restjes die de leverancier heeft verzameld, je kunt de kleur dus niet kiezen. PyraSied Xtreme Acryl heeft een enorme voorraad aan acrylaat (plexiglas), polycarbonaat (lexan) en design kunststoffen en helpt klanten uit verschillende branches om deze materialen zo goed mogelijk toe te passen en te (her)gebruiken. Mo man tai ShareBees worden geleverd in een eco-vriendelijke verpakking van slechts 145 x 90 mm, inclusief een frame van vijf sleutelhangers, en zijn verkrijgbaar in de webshop van de ontwerper.

Ulrike Jurklies

Ulrike Jurklies is sinds 2000 eigenaar/ontwerper van mo man tai. Zij is opgeleid als timmerman in Freudenstadt, Duitsland en afgestudeerd als Industrieel Ontwerper bij FH München. Tijdens haar studie en na haar afstuderen werkte ze in Hong Kong. Hier besloot ze haar eigen merk te beginnen. In 2004 verhuisde ze naar Nederland waar het bedrijf nu gevestigd is in Eindhoven.