Sentech en Zilvertron samen verder

Na een jarenlange samenwerking maken sensorspecialist Sentech en aandrijftechnicus Zilvertron hun zakelijke relatie op 1 mei officieel. Samen bouwen ze verder aan hun gezamenlijke doel: klanten een totaaloplossing bieden.

Sentech en Zilvertron geloven sterk in 1+1=3. Samen kunnen ze hun klanten breder bedienen in motionoplossingen, en dat is de vraag die Marco Leeggangers, Sentech’s Chief Business Development Officer, steeds vaker hoort vanuit de markt. Daarom startte de zoektocht naar passende partners een aantal jaren geleden. Smile Invest stapte als financieel sterke partner in en biedt met haar expertise in (internationale) groei meerwaarde in de ambities. 

Zelfde normen en waarden

Nu sluit Zilvertron zich aan, leverancier van aandrijftechniek met engineeringscapaciteit. De expertises van Sentech en Zilvertron zijn beide nodig voor een goede motionoplossing. In hun nieuwe vorm gaan zij hun klanten totaal geïntegreerde motionoplossingen aanbieden. Ook zijn beide bedrijven gewend hun oplossing bij de klant te integreren met de eigen engineeringsafdeling.

Geen grote veranderingen

De bedrijven behouden hun eigen identiteit en vormen vanaf 1 mei een groep door de verwerving van alle Zilvertron-aandelen. René Jansen, directeur bij Zilvertron: “Er komen geen nieuwe contracten, geen nieuwe logo’s, namen of contactpersonen, geen gedoe. Wél nog meer mogelijkheden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *