Schoonschrijven met de computer

Als enige in Nederland heeft webwinkel Kindertoetsenbord.nl antibacteriële computermuizen en toetsenborden van het Amerikaanse bedrijf Seal Shield in het assortiment. De muizen en toetsenborden zijn voorzien van een speciale coating die schadelijke bacteriën bestrijdt. Vooral voor bijvoorbeeld scholen en kantoren een interessante manier om hygiënischer te werken en verspreiding van ziektes als griep te voorkomen.

"Op toetsenborden en muizen zijn vaak meer bacteriën te vinden dan op een gemiddelde toiletbril": verteld Ivo van Loon, eigenaar van Kindertoetsenbord.nl. "Simpelweg omdat we deze artikelen zelden schoonmaken. Vaak werken er meer mensen op, er vallen wel eens wat koekkruimels op die worden vergeten en wie zijn handen niet heeft gewassen en achter de computer gaat zitten, laat ook bacteriën achter."

Producten van Seal Shield zijn voorzien van Silver Seal Antimicrobial Protection, een coating die schadelijke bacteriën bestrijdt en ervoor zorgt dat bacteriën zich niet tussen de toetsen of op de muis vermenigvuldigen. Handig is ook dat deze producten eenvoudig met sop of zelfs in de vaatwasser kunnen worden gereinigd.

Meer informatie en de webwinkel zijn te vinden op http://www.kindertoetsenbord.nl/.