Romex verkoopt ‘testen en meten’ aan MG-Products

Romex draagt  zijn productgroep ‘Testen en Meten’  over aan een van zijn toeleveranciers, MG-Products uit Rijkevoort. Doel is om de productgroep slagvaardig, efficiënt en sterker te maken.

M. van Son (Romex, links) en M. van Daal (MG-Products)

Het akkoord behelst de overname van alle verkoop, levering en ondersteuningsactiviteiten van de  productgroep en de daaronder vallende toeleveranciers, per 1 juli 2024.

Romex, sinds 1969 ISO 9001 en 14001 gecertificeerde toeleverancier aan de hightechindustrie, levert 8.000 producten voor de assemblage, productie, installatie, reparatie en het testen van elektronicaproducten en -componenten.

Na de overname van Eurolectron in 2011 is de productgroep Testen en Meten opgezet die testoplossingen levert voor de elektronica assemblage-, fabricage- en reparatie-industrie.

De productgroep voert merken als 6TL engineering, DigitalTest, ECT (Everett Charles Technology), QA-Technology, VPC (Virginia Panel Corporation), Optomistic, MG-Products, Novaflash, YokowoDS, OI-Instruments en sinds kort het DFT Smart Testfixture concept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *