Robotspin

Het ziet eruit als een spin, het beweegt als een spin, maar het is een… robot.
De T8X is de enige robot op de markt die zoveel gelijkenis vertoont met de ‘griezelige’ bewegingen van een echte spin. Met 26 geavanceerde Robugtix® servo motoren verborgen in de robot en aangedreven door de eigen Bigfoot™ Robotics Engine, die geavanceerde robotica algoritmes bevat voor het aansturen van meerpotige looprobots, zijn er eindeloze mogelijkheden voor de bio-geïnspireerde, realistische bewegingen die de robot kan maken.

Gebruiksvriendelijk
Door eenvoudige commando’s te geven aan de robot op je eigen smartphone, tablet of computer (bijvoorbeeld de instructie om vooruit te lopen), zorgt de Bigfoot™ Robotics Engine automatisch voor alle complexe berekeningen die hiervoor nodig zijn. Of je nu een beginner bent in de robotica en alleen maar plezier wilt hebben in het laten schrikken van anderen, of een expert bent en het wilt gebruiken voor robotica onderzoek, de T8X is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om te spelen of te werken met geavanceerde robottechnologieën.

Opties
Een aparte controller is niet nodig, de spin maakt verbinding met je smartphone, tablet of computer met Wi-Fi via een ingebouwde WebApp. De mogelijkheid bestaat om voorgeprogrammeerde scripts te delen met anderen. Eén oplaadbare accu en voedingsadapter worden meegeleverd. Er zijn twee opties voor het uiterlijk van de buitenste schil beschikbaar: een zwart plastic omhulsel en een harige huidversie (limited edition). De prijs is wellicht om van te schrikken: te koop in de webshop van Robugtix voor 950 dollar.

Info: www.robugtix.com