Profidag in Eindhoven

Het Evoluon staat op 15 november in het teken van de Profidag. Daar staan dan verschillende thema’s centraal. Zo spelen veiligheid, IT security, diagnose en asset management een belangrijke rol. Ook worden er ‘hands-on’ Pofibus, Profineten IO-Link workshops gegeven.

Keynote speaker voor deze dag is Karsten Schneider,de nieuwe voorzitter van PI International. Hij zal vertellen welke bijdragen wij kunnen verwachten van Profibus, Profinet en IO-Link en wat de belangrijkste ontwikkelingen in de industriële automatisering zijn.

Ook wordt er bekend gemaakt wie de titel ‘Profi-engineer 2012′ mag dragen. De nominatie daarvoor vindt plaats via de Profidag-website. Naast een favoriete engineer wordt er ook een favoriete oplossing beloond, met de Innovatie Award 2012. .

Beurs

Naast het uitgebreide programma van presentaties omvat de Profidag ook een beursgedeelte. Daar kunnen de bezoekers kennismaken met de producten en diensten van de aanwezige exposanten. Daarnaast kan ook een bezoek wordengebracht aan de ‘Slimste Woning van Nederland’ waar daadwerkelijk valt te beleven wat automatisering voor de eigen woning kan betekenen.

Toegang tot de dag is gratis voor relaties van exposanten; overige bezoekers betalen € 195 (excl. btw). Registratie is vereist: kijk daarvoor op de website van de dag.