Phaer distributeur van iDS-camera’s

De Duitse cameraproducent iDS Imaging Development Systems GmbH heeft Phaer tot distributeur van zijn industriële camera’s en Ensenso 3D-camera in de Benelux verkozen. Door het aanhalen van de banden met een samenwerkings-overeenkomst verwachten beide bedrijven dat ze visiongebruikers in de Benelux nog beter van dienst zullen zijn.

Het Belgische Phaer, een visionspecialist uit Gentbrugge, is sinds 2007 een van de belangrijkste distributiepartners van iDS in de Benelux.

"Phaer is een strategische en belangrijke zakenpartner van iDS. We zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe partnerschap op de lange termijn voor beide bedrijven meer groeipotentieel en significante synergie-effecten zal opleveren", licht Marian Petrovic, sales director Emea bij iDS toe. "Phaer biedt een uitstekende technische expertise op het gebied van geavanceerde visiontechnologie en heeft zich bewezen als een competent distributeur. Door de samenwerking kunnen we gezamenlijke middelen effectiever inzetten om zowel klanten als partners nog beter van dienst te zijn."

Voorsprong en groei door visiontechniek

Naast een betere dienstverlening, ziet Koenraad Van De Veere, directeur en eigenaar van Phaer, grote groeikansen voor beide bedrijven. Ik ben ervan overtuigd dat Phaer in deze nieuwe samenwerkingsvorm extra voordeel en voorsprong aan haar klanten en de markt kan geven, wat een zeer positieve impact op de groei zal hebben. "Samen en door de toegevoegde waarde die we bieden zijn we in staat om op korte termijn volledig nieuwe marktsegmenten aan te boren. We zijn zeer verheugd met het distributeurschap en de kans om iDS in de Benelux te representeren", aldus Van De Veere.