Peter den Boer begonnen als financieel directeur bij Greenock CAD Service

Peter den Boer is op 2 mei jl. aan de slag gegaan als financieel directeur bij IT-bedrijf Greenock CAD Service. Hij is afkomstig van The Greenery als manager financial control.

Bij Greenock CAD Service werken 80 personen, verdeeld over drie vestigingen. Het hoofdkantoor staat in Ede, de Belgische vestiging is in Erembodegem en er is tevens een kantoor in Luxemburg. Als reseller levert Greenock CAD Service kennis en advies en draagt totaaloplossingen aan op het gebied van CAD/CAM-systemen als AutoCAD en Inventor van Autodesk en Esprit van DP Technology. Ook PDM, productconfiguratie, simulatie, performance support systemen en ICT Infra behoren tot het productportfolio.

Peter den Boer (46) studeerde economie en volgde daarna de postdoctorale opleiding tot accountant (RA) en controller (RC). Hij is zijn loopbaan begonnen in de accountancy bij PwC. In 1999 ging hij aan de slag bij Geldnet, eerst als hoofd bedrijfsburo, later als general manager business unit cash processing. Vervolgens ging hij werken bij winkelketen BCC met als laatste rol manager finance & control. Den Boer begon in 2008 als manager financial control bij The Greenery, een coöperatie gericht op handel in groenten en fruit. Greenock CAD Service is zijn nieuwste uitdaging.