PAC Innovation Radar beoordeelt PLCnext Technology als ‘Best in Class’

Marktanalyse- en adviesbureau PAC Innovation Radar positioneert Phoenix Contact met zijn open ecosysteem PLCnext Technology als ‘Best in Class’ met een score van 1,91 in de categorie ‘Open Digital Platforms for Machine-edge-centric Industrial IoT in Europe 2022’.

Tags:
overzichtsbeeld PLCnext Technology

De gemiddelde beoordeling was 2,51.

Het beoordelingssysteem van de studie resulteerde uit een combinatie van de componenten ‘bekwaamheid’ en ‘marktsterkte’. De deelnemers aan de studie werden ingedeeld in de categorieën ‘Best in Class’ (1,0 – 1,9) ‘Leading edge’ (2,0 – 2,9) en ‘Emerging capability’ (3,0 – 3,9).

Deelnemers van de categorie ‘Machine-edge-centric industrial IoT platforms’ gebruiken containertechnologie voor een vereenvoudigde toepassing en realtime verwerking, zoals PLC en IPC. Phoenix Contact biedt een open aanpak met het ecosysteem PLCnext Technology, waarmee cloud-verbindingen kunnen worden gebruikt om het Edge-platform uit te breiden voor dataopslag en KI-training en een koppeling met een App Store mogelijk zijn. Via de PLCnext store kunnen gebruikers kiezen uit een aantal verschillende apps van ecosysteempartners.

Tags:
Contactgegevens
Postbus
Postbus 246
6900 AE ZEVENAAR
Adrespostbus 246
Postcode en plaats
6900 AE Zevenaar
Telefoon0316-591720
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *