Optimaliseer jouw werkprocessen met de GN 818 blokkeerbout van Elesa+Ganter

Bij Elesa+Ganter begrijpen we dat precisie en betrouwbaarheid in jouw dagelijkse werkzaamheden belangrijk zijn. Een veelvoorkomende uitdaging waarmee je mogelijk te maken hebt, is het veilig en stevig vastzetten van onderdelen in uiteenlopende industriële toepassingen. Of het nu gaat om het positioneren van machineonderdelen, het vergrendelen van beweegbare componenten of het waarborgen van een stabiele bevestiging tijdens transport, een effectieve en efficiënte oplossing is noodzakelijk. De GN 818 blokkeerbout biedt deze oplossing.

De GN 818 blokkeerbout

Onze GN 818 blokkeerbouten zijn speciaal ontworpen om jou te helpen bij het eenvoudig en betrouwbaar vastzetten van onderdelen in jouw projecten. Deze veelzijdige bouten zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals in de machinebouw, automatiseringstechnologie, transportapparatuur en vele andere industriële sectoren waar precisie en stabiliteit vereist zijn. Dankzij de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de GN 818 blokkeerbouten kun je jouw werkprocessen efficiënter en veiliger maken.

Afb. GN 818 blokkeerbout volledig RVS en met kunststof knop

Verschillende uitvoeringen en materialen

De GN 818 blokkeerbouten zijn vervaardigd uit AISI 316 roestvast staal en hebben een kunststof of RVS knop, wat zorgt voor uitstekende corrosiebestendigheid. RVS is ideaal in omgevingen waar corrosiebestendigheid en hygiëne belangrijk zijn, zoals in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische sector of maritieme toepassingen. De AISI 316 biedt superieure weerstand tegen corrosie in agressieve omgevingen, zoals zeewater en industriële chemicaliën.

Vergrendelen, vastzetten en positioneren

De GN 818 blokkeerbouten van Elesa+Ganter zijn hoogwaardige componenten, ideaal voor het vergrendelen, vastzetten en positioneren van toepassingen waarbij de plunjer in de ingetrokken positie moet kunnen blijven. Het intuïtieve ontwerp maakt het mogelijk om de bouten snel en zonder gereedschap te vergrendelen of los te maken, wat jouw efficiëntie en productiviteit aanzienlijk verhoogt. De knop met borgmoer maakt de bevestiging robuust en betrouwbaar. Een bijzondere eigenschap is de rustpositie, waarbij de plunjer na een draai van 90° in de ingetrokken stand wordt vergrendeld. Bovendien zijn de GN 818 blokkeerbouten ontworpen om een hoge houdkracht te bieden, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat jouw onderdelen stevig op hun plaats blijven, zelfs onder zware belastingen. De GN 818 blokkeerbouten zijn te leveren met of zonder rustpositie en borgmoer.

Ontdek de voordelen

De GN 818 blokkeerbout van Elesa+Ganter is een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor jouw vastzetproblemen. Dankzij de keuze uit volledig RVS of met een kunststof knop kun je altijd de perfecte bout vinden die aansluit bij jouw specifieke toepassingseisen. Ontdek zelf de voordelen van de GN 818 blokkeerbouten en verbeter de betrouwbaarheid en efficiëntie van jouw werkprocessen.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten over hoe de GN 818 blokkeerbouten jouw werk eenvoudiger kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen en te zorgen dat jij de beste oplossing krijgt voor jouw specifieke behoefte.

Meer weten over de blokkerbouten van Elesa+Ganter

Eventueel een kop