Het is weer tijd voor de Engineersonline Surprisewedstrijd!

Geplaatst op 06 november 2019 om 14:05 uur
Het is weer tijd voor de Engineersonline Surprisewedstrijd!
Maak jij thuis altijd de beste surprises? Dikke kans van wel – je bent tenslotte engineer. Maar hoe zit dat in een veld van gelijken? Ben je ook de beste van alle engineers? Als je dat wilt weten, doe dan mee aan de Engineersonline Surprise Wedstrijd!

Vorig jaar won Jeroen Keetels met een hondenhok dat gromt, schudt, met zijn deuren klappert, en afgekloven botten uitspuwt. Twee oude servomotoren uit een afstand bestuurbare auto, een trilmotor, een paar oude computerboxen, een paar ledjes, een VNC viewer app over een WiFi router en een Arduino printje. Met die ingrediënten maakte Keetels de winnende surprise voor zijn dochter Maartje (voor de video: zie onderaan dit bericht).

 

Hij kreeg niet alleen de beloofde boekenbon (die we dit jaar weer vergeven), maar - vanwege de grote klasse van zijn surprise - ook een gratis halfjaarabonnement op Constructeur .

 

Wil je dit jaar ook meedoen? Stuur een video van je mooiste surprise of een foto met begeleidende tekst naar redactie.engineersonline@mybusinessmedia.nl en wie weet win jij de tweede editie!


Naast de boekenbon krijg je natuurlijk eeuwige roem. Bovendien zijn we zeker van plan om de mooiste vondsten hier te publiceren.

 

Inzenden kan tot en met 9 december. De uitslag maken we in onze nieuwsbrief van 12 december bekend. Uiteraard benaderen we de winnaar persoonlijk.


Veel succes!

Team Engineersonline.

 

PS Hier ter herinnering en inspiratie nog eens de video van de winnaar van vorig jaar:

 
© Engineersonline.nl