Stille en draadloze blender

Geplaatst op 17 augustus 2019 om 11:27 uur
Stille en draadloze blender
De Millo, ontworpen door Mozes Kang & Ruslanas Adam, is misschien wel de meest futuristische blender op de markt. Dit strak vormgegeven apparaat maakt viermaal minder lawaai dan een conventionele blender, produceert tweemaal minder warmte en is tweemaal energiezuiniger.

Je hoeft alleen maar je smoothie-ingrediënten in de Millo te laden, de bovenkant erop te schroeven en deze omgekeerd op de basis te laten rusten. En net zoals een telefoon begint te op laden zodra je hem op een draadloos oplaadvlak legt, zo begint de Millo direct te gonzen en al je ingrediënten tot een fijne smoothie te mengen. Je kunt de kracht van het apparaat regelen door met je vinger over de rand van de basis te glijden, waarna de indicatielampjes onder het oppervlak tot leven komen. Klaar? Til de blender omhoog en deze stopt direct.

Bluetooth
In tegenstelling tot de meeste smoothiemakers is Millo 'stil' en draadloos. De basis heeft een ingebouwde batterij die, volledig opgeladen, tien smoothies kan maken. Het apparaat werkt draadloos zodat je je smoothie zelfs direct na het kopen van vers fruit onderweg in de auto kunt maken terwijl je naar je werk rijdt. Zowel de motor in de bodem als het blad in het bovenste compartiment worden magnetisch aangedreven, waardoor de herrie die blenders vaak maken drastisch wordt verminderd. De Millo werkt zelfs op afstand, via Bluetooth op je telefoon. Nu maar hopen dat je buurman, op zoek naar een lekkere en gezonde smoothie, je blender niet zal hacken…

Info: www.getmillo.com


 

 
© Engineersonline.nl