Veilige internetverbinding is Product of the Year 2010

Geplaatst op 22 februari 2011 om 13:45 uur
Veilige internetverbinding is Product of the Year 2010
Armac heeft met IQsafeLink de ‘Elektro-Data Product of the Year 2010' gewonnen. Veel lezers van het vaktijdschrift voor industriële elektronica en industriële automatisering Elektro-Data, brachten via www.engineersonline.nl hun stem uit op tien genomineerde producten. De meerderheid vond deze merkonafhankelijke op internet gebaseerde techniek die een getunnelde VPN-verbinding mogelijk maakt tussen gebruiker en machine- of procesbesturing, de ideale oplossing voor het efficiënt leveren van service op afstand

‘Fantastisch dat besturing op afstand eindelijk op een veilige manier kan plaatsvinden', verzuchtte één van de stemmers op de IQSafeLink. De gemaksfactor was ook doorslaggevend bij de stemmen op nummer twee, het ontwerppakket voor robots van National Instruments. Motivaties als ‘Op snelle wijze een goed resultaat te bereiken' en ‘de eenvoud en het gemak om complexe zaken van robotica te regelen' spreken wat dat betreft boekdelen.

 

Bij nummer drie, de Han Yellock connector van Harting speelde ook het gemak (‘eindelijk eens een connector die gemakkelijk te openen is'), maar hier gold de bewondering vooral het innovatieve design.

Met ‘past in 99 van de 100 meetapplicaties' slaat een stemmer op de MiniFlex stroomopnemers van KWx de spijker op de kop. Juist voor de moeilijk bereikbare plaatsen is dit een uitkomst, en daar hebben nogal wat lezers van Elektro-Data mee te maken, blijkt uit de vele stemmen voor dit product. Net iets meer dan de vijfde, de module van Open Controller, die zowel oude als nieuwe systemen voorziet van netwerkfunctionaliteit.

 
© Engineersonline.nl