EO

Deelnemers NIDays 2008

14 maart 2008 om 00:00 uur

Niet alleen National Instruments zelf, maar ook partners, klanten en relaties presenteren hun werk op NIDays


National Instruments Netherlands BV
Postbus 124
3440 AC Woerden
Tel : (0348) 43 34 66
E-mail: info.netherlands@ni.com  
Web: www.ni.com/netherlands   

Carya Automatisering
Rotterdamseweg 183 c
2629 HD Delft
Tel.: (015) 268 26 02
E-mail: info@carya.nl  
Web: www.carya.nl  
Carya Automatisering ontwikkelt innovatieve software-applicaties voor de automatisering van test- en meetopstellingen. Werkzaamheden worden uitgevoerd op project- en detacheringsbasis. Onze expertise is software-ontwikkeling in LabVIEW: data-acquisitie, regelingen, verwerking en analyse van meetgegevens, databases, meetrapporten (PDF-toolkit voor LabVIEW).
Ervaring met onder andere de volgende National Instruments producten: CompactRIO, SCXI, PXI, (Compact) Fieldpoint. Daarnaast ruime ervaring met diverse hardware, zoals Linux Embedded systemen en FPGA.

CIT Engineering NV – CIT Engineering Nederland B.V.
Kleinhoefstraat 6
B-2440 Geel
Tel: +32 (0) 14 57 96 50
E-mail: info@citengineering.com  
Web: www.citengineering.com  
CIT Engineering wil met up-to-date technologie aan industriële en soms maatschappelijke uitdagingen (mee) technische oplossingen bieden in het domein van mechatronica, data-acquisitie, dataverwerking, presentatie en datamining. Hierbij kunnen we technologie leveren van ‘sensor tot het internet’. Dit kan door consulting en training maar zeker door volledige projecten autonoom te realiseren (‘sleutel op de deur’) of (delen) uitvoeren op projectbasis of via detachering.
Gevoerde merken:
National Instruments (alliance member) met realtime systemen zoals cRIO; Microsoft (solution provider en embedded partner); ProductionScope (www.productionscope.com); intelligente silovulcontrole (www.som-systems.com)

C.N. Rood B.V.
Blauwroodlaan 280
2718 SK Zoetermeer
Tel:. (079) 360 00 18
E-mail: info.netherlands@cnrood.com  
Web: www.cnrood.nl  

Comsoft GmbH
Wachhausstr. 5a
76227 Karlsruhe
Duitsland
Tel.: +49 (0)721-9497-291
E-mail: infoicp@comsoft.de  
Web: www.comsoft.de  

ES-International
Diepenbekerweg 10
3500 Hasselt
Tel: +32 (0) 11 35 25 48
E-mail: info@es-int.com  
Web: www.es-int.com  
ES International N.V. is een systeemintegrator, gespecialiseerd in industriële test- en meetsystemen. De combinatie van precisiemechanica en elektronica, ondersteund door software op maat, vormt de basis voor kwaliteitsvolle oplossingen voor alle meetproblemen. Waar contactloze metingen een noodzaak zijn leveren visiesystemen de perfecte oplossing. Het team van ES International omvat dan ook een ruim aanbod van kennis waar innovatie centraal staat.
De belangrijkste door ES International gevoerde merken:
National Instruments, Siemens, Omron, Beckhof, Anorad, Bosch Rexroth, Festo, Stocker, Yale, AVT-Marlin, Zeis, Ocean-Optics, Nikon.

INCAA Computers B.V.
Postbus 722
7300 AS Apeldoorn
Tel.: (055) 542 50 01
E-mail: sales@incaacomputers.com  
Web: www.incaacomputers.com  

Jabil Global Operations Services Test Development 
Kempische steenweg 297
3500 Hasselt Belgie
Tel: +32 11 302 336
Web: www.jabil.com  
Jabil is an electronics solutions company providing comprehensive electronics design, production and product management services to global electronics and technology companies. We help bring electronics products to the market faster and more cost effectively by providing complete electronic product supply chain management around the world. With more than 75,000 employees and facilities in 20 countries, Jabil provides comprehensive, individualized, focused solutions to customers in a broad range of industries.

JTAG Technologies B.V.
Postbus 1542
5602 BM Eindhoven
Tel.: (040) 295 08 70
E-mail: info@jtag.nl  
Web: www.jtag.com  
JTAG Technologies B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt producten voor de elektronische industrie voor het testen en programmeren van gemonteerde printplaten, subsystemen en complete systemen. De methodiek is gebaseerd op de IEEE Standaard 1149.1 die een oplossing biedt voor complexe en hoog geïntegreerde ontwerpen met geïntegreerde schakelingen in geavanceerde behuizingen (BGA’s, CSP enzovoort).

LVUG.nl
E-mail: info@lvug.nl  
Web: www.lvug.nl  

Maxon Motor Benelux B.V.
De Giem 22
NL-7547 SV Enschede
Tel.: (053) 486 47 77
E-mail: info@maxonmotor.nl  
Web: www.maxonmotor.nl  
Maxon Motor is producent van precisieaandrijfsystemen. Ruim veertig jaar ervaring, constante innovatie, producten van topkwaliteit en een deskundige klantenservice maken Maxon Motor een betrouwbare partner op het gebied van aandrijftechnologie. Maxon Motor is een Zwitsers bedrijf met hoofdkantoor in Sachseln (kanton Obwalden) en 1500 medewerkers wereldwijd. Verkoopvestigingen in dertig landen verzorgen een lokale aanwezigheid en vakkundige klantenservice. Maxon Motor heeft productielocaties bij het hoofdkantoor in Zwitserland en in Duitsland en Hongarije.

microLEX Systems A/S
Dr. Neergaads Vej 5C
2970 Hørsholm
Denmark
Tel.: +45 (0) 45 76 21 00
E-mail: microlex@micorlex.dk  
Web: www.microlex.dk  
microLEX is leverancier van testsystemen voor mixed-signaal technologie. De systemen worden zowel gebruikt in de ontwikkeling als in de productie, voor het testen van ASIC’s, hoorapparaten, uiteenlopende elektronische modulen en printkaarten.
De testsystemen zijn voor wat betreft de hardware vooral gebaseerd op open-markt oplossingen; daarbij wordt een strategie gevolgd van ‘buying-the-best, making-the-rest’, met bewezen standaard hardware als PXI, PCI plug-in, GPIB, VXIbus, M-modules enzovoort. MicroLEX houdt zich dan vooral bezig met het verbeteren van de systeemspecificaties door het beschikbaar stellen van intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken en uiterst efficiënte softwaresystemen en softwaretools.

NBG Industrial Automation B.V.
Hulsenweg 19
6031 SP Nederweert
Tel.: (0495) 63 32 21
E-mail: info@nbg-industrial.nl  
Web: www.nbg-industrial.nl  
NBG Industrial Automation is actief in de ontwikkeling voor industriële en medische toepassingen.
• Elektronica, analoog en digitaal
• Embedded software
• Microsoft .NET software
• LabVIEW test- en meetsystemen
• Motion
Visie:
Het snel en efficiënt omzetten van de droom van de klant in een product dat bijdraagt aan het succes van de klant, door het ontwikkelen van elektronica en software op basis van bewezen technologie met calculeerbaar de beste prijs - prestatieverhouding.

OptoFidelity Ltd
Hermiankatu 8D
Tampere FI-33720
Finland
Tel.: +358 (0) 504361158
Web: www.optofidelity.com  
OptoFidelity Ltd is gespecialiseerd in machine vision en optische meettechnologie. De meetsystemen van OptoFidelity zijn bedoeld voor onderzoek en ontwikkeling in de elektronica-industrie en in testlaboratoria. De systemen worden gebruikt voor het testen en analyseren van de kwaliteit van videobeelden en de diverse karakteristieken van displays. Het bedrijft levert ook engineeringdiensten op het gebied van machine vision.

Simac Masic & TSS B.V.
Jan Camperstraat 21
6416 SG Heerlen
Tel.: (045) 750 21 00
E-mail: info@simacmasic.nl  
Web: www.simacmasic.com  

T&M Solutions B.V.
Meander 251
6825 MC Arnhem
Tel.: (026) 376 34 46
E-mail: info@tm-solutions.nl  
Web: www.tm-solutions.nl  
T&M Solutions B.V. bestaat uit een team van enthousiaste techneuten uit verschillende vakgebieden. De missie is een betrouwbare partner die klanten helpt om hun industriële -, productie-, laboratorium en medische processen te verbeteren en te automatiseren. Kernactiviteit is het leveren van test- en meetoplossingen met behulp van high-end intelligente computer systemen. Deze systemen kunnen zowel systeemprocessen als bedrijfskundige processen automatiseren.

Virginia Panel Corporation
1400 New Hope Rd
Waynesboro Virginia 22980
VS
Tel.: 540 932-3300
Web: www.vpc.com  
Virginia Panel Corporation ontwerpt, produceert en verkoopt interfaceconnector-producten voor zowel commerciële als militaire toepassingen. VPC ontwikkelde onder andere de standaard interface voor het Modulaire Automated Test Equipment Programma (MATE) van de Amerikaanse luchtmacht. In 1987 koos General Electric VPC voor het ontwerpen en ontwikkelen van de US Navy standaard elektrische interface voor de CASS Program. Als lid van de ARINC commissie 608A, hield VPC zich bezig met het ontwikkelen van de norm voor de Interface Connector Assembly (ICA) die wordt gebruikt bij testen voor de commerciële luchtvaart. Bovendien ontwikkelde VPC de meest uitgebreide interfaceconnector voor VXI.

Virinco
Skogbrynet 36
3032 Drammen
Tel.: +47 40 00 36 32
E-mail: virinco@virinco.no  
Web: www.virinco.no  
Virinco is leverancier van test data management en engineering-diensten en ontwikkelt test- en meetapparatuur en elektrische apparatuur. Daarbij verzorgt Virinco, naast de integratie van hardware en software, de ontwikkeling en marketing van producten en consulting-diensten. Klanten zijn vooral te vinden in de telecommunicatie, offshore, defensie, lucht- en ruimtevaart en wetenschappelijke instituten.

VI Technologies
Nierhoven 29
6002 XE Weert
Tel.: (0495) 54 94 57
E-mail: info@vi-tech.nl  
Web: www.vi-tech.nl  
VI Technologies is gevestigd in Weert en levert diensten op het gebied van de technische automatisering. VIT wordt gerund door Jeffrey Habets. Hij werkt al vele jaren in de industriële automatiseringswereld en is gespecialiseerd in ontwerp en implementatie van geautomatiseerde test- en meetsystemen met NI LabVIEW en Teststand.
Competenties:
• Ondersteuning en consultancy op het gebied van meet- en automatiseringsapplicaties op basis van LabVIEW en/of TestStand;
• Maatwerk LabVIEW softwareontwikkeling;
• Systeemintegratie en turnkey automatiseringsoplossingen op basis van LabVIEW;
• Training in LabVIEW (object oriented) softwarearchitectuur;
• LabVIEW Realtime, FPGA en embedded.

 

Gerelateerd nieuws

Eerste bewoner 3D-betongeprint huis in Eindhoven krijgt de sleutel

Eerste 3D-betongeprint huis in gebruik in Eindhoven (video)

De eerste huurder van de eerste Nederlandse woning van 3D-geprint beton heeft 30 april de sleutel gekregen. Het Eindhovense huis kent een geheel eigen vormgeving, dankzij uitgebreide R&D om de vormvrijheid van…

Reddingsbrigade Den Helder gaat met drones muistromen detecteren en drenkelingen opsporen

Reddingsbrigade Den Helder gaat met drones muistromen detecteren en drenkelingen opsporen

Ieder jaar zijn er in Nederland meerdere slachtoffers door muien in zee te betreuren. Onder de noemer 'Veilig kust-, strand- en duintoerisme' gaat in de Kop van Noord-Holland een proefproject van start om te…

'Helft maakbedrijven vreest dit jaar voor cyberaanval'

'Helft Belgische maakbedrijven vreest dit jaar voor cyberaanval'

De helft van de Belgische maakbedrijven vreest voor een cyberaanval in de komende twaalf maanden. Dat blijkt uit een studie over cyberveiligheid in de maakindustrie waaraan zevenenzeventig bedrijven deelnamen.

Webshop

webshop

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Product van de maand

RSS
Nieuw! Deurgreepmodule PSENmlock van Pilz

Het veilig heksysteem PSENmlock is uitgebreid met een unieke deurgreepmodule.

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Agenda

18 mei 2021, online

Webinar: De reis naar een slimme fabriek - featuring OCI Nitrogen

De Industry 4.0 manager van OCI Nitrogen deelt zijn ervaringen.

18 mei 2021, online

Citython

Innovatieve young professionals gaan de strijd met elkaar aan om mobiliteitsuitdagingen in steden op te...

18 mei 2021, 18, 19 en 20 mei 2021

Machineveiligheid in vogelvlucht (online training)

Meer agendapunten »