EO

Call for Papers Hannover Messe geopend

16 februari 2022 om 06:30 uur

Exposanten op de Hannover Messe 2022 (30 mei – 2 juni) presenteren oplossingen voor de wereldwijde uitdagingen van klimaatverandering. Hoe ontwikkelen ze dergelijke producten? Door digitalisering, kunstmatige intelligentie, automatisering en duurzame energieconcepten te combineren. Tal van exposerende bedrijven nemen deel aan de Call for Papers om hun concepten, technologieën en best practices aan een wereldwijd publiek te presenteren. Heb je ook een idee of concrete oplossing voor de industrie? Meld je dan aan voor 23 maart.


Het conferentieprogramma van 2022 omvat drie podia: het Industry 4.0 podium (hal 8), het Energy 4.0 podium (hal 12) en het Tech Transfer podium (hal 2). Alle podia livestreamen hun dagelijkse programma. De deadline voor inzendingen is 23 maart.

Het Industry 4.0-podium behandelt onderwerpen als automatisering en sensortechnologie, cloud en infrastructuur, data-analyse en -beheer, digitale platforms, robotica, IT-beveiliging, kunstmatige intelligentie en machine learning, evenals de rol die de circulaire economie speelt bij het verminderen van CO2 uitstoot. Het Industry 4.0 Forum trekt jaarlijks zo'n 7.000 bezoekers.

Op het Energy 4.0 podium bespreken experts uit de energiesector de nieuwste trends en oplossingen voor een energie-intelligente toekomst. Onderwerpen variëren van uitbreiding van hernieuwbare energie en opslagcapaciteit, energie-efficiënte en CO2-neutrale productie, digitaal energiebeheer en energiemonitoring, en duurzame mobiliteit tot elektrificatie, sectorkoppeling, circulaire economie, hulpbronnenefficiëntie, groene waterstof, gebouwautomatisering, slimme meting en smart grids.

Op het Tech Transfer-podium presenteren wetenschappers en onderzoekers hun nieuwste projecten op het gebied van toegepast industrieel onderzoek. Het programma brengt wetenschap, bedrijfsleven en politiek samen om zich te concentreren op kennisuitwisseling, technologieoverdracht en het vinden van oplossingen voor hangende uitdagingen in de industrie.
 

Gerelateerd nieuws

De muziek in wiskundige periodeverdubbeling (soundbite)

De muziek in wiskundige periodeverdubbeling (soundbite)

Toen Aditya Ganesh, amateur musicus en masterstudent Computerwetenschappen aan de RUG, een college bijwoonde over complex gedrag dat ontstaat uit een eenvoudige formule zag hij de kiem van een nieuw muziekstuk. Het…

Tata Chemicals vangt koolstof af en zet het om in zuiveringszout

Tata Chemicals vangt koolstof af en zet het om in zuiveringszout

Tata Chemicals Europe heeft de eerste fabriek voor het opvangen en gebruiken van koolstof op industriële schaal in het VK geopend. De kooldioxide wordt gezuiverd tot voedsel- en farmaceutische kwaliteit en gebruikt als…

Nederlandse ‘European Digital Innovation Hubs’ een feit

Nederlandse ‘European Digital Innovation Hubs’ een feit

De Nederlandse European Digital Innovation Hubs zijn een feit. Op het Smart Industry Jaarevent tekent minister van Economische Zaken Micky Adriaansens vandaag een samenwerkingsovereenkomst met vijf ‘hubs’. Met de…

Webshop

webshop

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Güdel Benelux
Güdel Benelux

Lineaire aandrijf componenten en oplossingen

Orfa Visser BV
Orfa Visser BV

Gespecialiseerd in Forceren, Dieptrekken, Flenswalsen, Lassen en Apparatenbouw.

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Tevema
Tevema

Leverancier van technische standaardveren en normdelen, leverbaar uit voorraad.

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Agenda

30 augustus 2022, Utrecht

Technishow + Esef

TechniShow is ingedeeld in verschillende sectoren waar productietechnieken, fases en toebehoren van het...

21 september 2022

Design to Manufacturing (voorheen Prototyping MNE)

Netwerkbeurs en competentieplatform voor wie betrokken is in slimme maak- en ontwerprocessen.

27 september 2022, Utrecht

WoTS

World of Technology & Science bedient bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap.

Meer agendapunten »